• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2024

10:25

Opozicija pokušala da napravi protest na dočeku olimpijaca! Sluge Zapada žele da ospore srpski uspeh i medalje!

Peđa Milosavljević

Live TV

Opozicija pokušala da napravi protest na dočeku olimpijaca! Sluge Zapada žele da ospore srpski uspeh i medalje!

Podeli vest

O divljanju prozapadne opozicije i protestima koji su se nastavili i na dočeku olimpijaca ispred Starog dvora, govorili su gosti Info jutra Pavle Staničić, advokat, Nikola Belić, novinar Politike i narodni poslanik Radoslav Milojčić Kena.

Pavle Staničić, advokat, navodi da je opozicija pokušala da uništi ljudima lep događaj i da ga politizuje.

- Nije u redu da na doček olimpijaca donosite svoje transparente i prebacujete protest na doček sportista. Pokušali su da unište ljudima lep događaj i da ga politizuju. Mogli su da ugroze živote 50.000 ljudi. Dobili su otvorena vrata od predsednika da razgovaraju, ali oni su nastavili divljanje - rekao je Staničić.

Nikola Belić, novinar Politike, ističe da je došlo do pokušaja ubacivanja politike u sport i građanskog rata.

- Pokušali su da ubace politiku na doček sportista, ali im to nije uspelo. Bio je veliki i grandiozni doček i ništa lepše nego videti sreću na licima ljudi. Hteli su građanski rat, a sada pokušavaju da pošalju lošu sliku u svet. Oni žele nasilno uklanjanje predsednika Vučića - naveo je Belić.

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Radolsav Milojčić Kena, Nikola Belić i Pavle Staničić

 

Narodni poslanik Radoslav Milojčić Kena govori o tome da opoziciji smeta rodoljublje i da gleda svaku priliku da se bori protiv svoje države.

- Sinoć je svako bio ponosan na naše sportiste. Opozicija gleda svaku priliku da se bori protiv svoje države, smetaju im rodoljubive pesme, pesme o Kosovu, smetaju im putevi i smeta im predsednik. Ako nemamo državu, šta ćemo onda braniti, šta će nam ostati. Aleksandar Vučić je dosta toga uradio za Srbiju i pobrinuo se za nacionalni identitet - rekao je Kena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadna, mala, nezaštićena Žaklina! Tatalovićeva iskoristila napad na novinarku Informera da od sebe napravi žrtvu! (FOTO)
Politika

Jadna, mala, nezaštićena Žaklina! Tatalovićeva iskoristila napad na novinarku Informera da od sebe napravi žrtvu! (FOTO)

Tajkunska novinarka Žaklina Tatalović oglasila se na mreži "X" povodom hapšenja grupe nasilnika, među kojima su i Ivan Bjelić i Nikola Ristić, zbog blokade Železničke stanice "Prokop", narušavanja javnog reda i mira, ali i napada na novinarku Informera Branku Lazić tokom protesta u režiji tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka koji je u subotu održan u Beogradu.

13.08.2024

11:14

Hronika

Pet godina od masakra na imanju u Jabukovcu! "Ljubavnici" prvostepeno osuđeni zbog četvorostrukog ubistva
Hronika

Pet godina od masakra na imanju u Jabukovcu! "Ljubavnici" prvostepeno osuđeni zbog četvorostrukog ubistva

U avgustu 2019. godine odigrao se svirep i planirani zločin kada su u zaseoku Velja Vratna kod Jabukovac ubijeni Raja Kazimirovać (72), njegova sestre Ljubinke Oprikić (76), sestričina Dragane Jozeljić (53) i majke Dragica (93), a za njihovo ubistvo su prvostepeno osuđeni ljubavnici Davor Pernić (40) i Maja Bađikić (29). Pernić je dobio 34, a Maja 35 godina zatvora.

13.08.2024

08:35

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23