• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2024

08:54

Region zavidi srpskom uspehu! Čović: Vučić je naklonjen sportu i dosta ulaže u njega! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Region zavidi srpskom uspehu! Čović: Vučić je naklonjen sportu i dosta ulaže u njega! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru, o sportu i njegovom razvoju, govorio je dr Nebojša Čović, predsednik KK Crvena Zvezda.

Dr Nebojša Čović, predsednik KK Crvena Zvezda kaže da je Srbija najbolja u regionu na Olimpijadi.

- Srbija je zemlja sporta i dosta se ulaže u sport. Ja nisam fan fudbala toliko, iako sam radio u FK Crvena Zvezda. Sa pet medalja smo najbolji u regionu. Nesrećno smo izvukli Amerikance već u polufinalu u košarci. Izgubili smo samo četiri razlike i dobili smo Nemačku za bronzu. Za četiri godine biće smena generacija i morate da skenirate nove igrače - rekao je Čović.

Foto: Zoran Sinko

Nebojša Čović

 

Naš sagovornik dodaje i da predsednik dosta ulaže u sport u Srbiji.

- Geneza nastanka igrača u košarkaškoj reprezentaciji je prošla kroz klubove. Vučić je naklonjen prema sportu i on je obezbedio ulaganja za svaki sport. Napravio je multifunkcionalnu dvoranu, ona je jedna od najboljih u Evropi. Potrebno nam je znanje, jer je sport jedna od privrednih grana u svetu - kazao je Čović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Licemerje! Lažni ekolozi se bore protiv litijuma, a svi imaju po dva telefona, laptopove, električne automobile... Pa, odreknite se toga!
Politika

Licemerje! Lažni ekolozi se bore protiv litijuma, a svi imaju po dva telefona, laptopove, električne automobile... Pa, odreknite se toga!

Svaka država na svetu je nezavisna onoliko koliko ima svog mineralnog bogatstva. Da Rusija nije imala Ural i sve ono što ima na Uralu, pitanje je dokle bi Nemci došli u Drugom svetskom ratu. I znate li oko koje zemlje se još vode sukobi, a koja ima ceo periodni sistem elemenata - Irana - rekla je za NIN dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta Biljana Abolmasov.

15.08.2024

10:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija