• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2024

13:17

(VIDEO) Stavi lovu u džep, pa onda ukloni svakog ko mu se nađe na putu! Bivši zaposleni u SSP otkrio prljave malverzacije Dragana Đilasa!

Miloš Rafailović

Live TV

(VIDEO) Stavi lovu u džep, pa onda ukloni svakog ko mu se nađe na putu! Bivši zaposleni u SSP otkrio prljave malverzacije Dragana Đilasa!

Podeli vest

Raskrinkane tajkunske malverzacije. Bivši zaposleni u SSP-u, Živojin Panajotović govorio je u "Info danu" o svim mutnim poslovima Dragana Đilasa.

Živojin Panajotović, bivši zaposleni u SSP, kaže da je Dragan Đilas ponižavao svoje zaposlene, ali i svakoga ko mu se nađe na putu.

- Radio sam u stranci Slobode i pravde kao zaposleni. Upoznao sam Dragana Đilasa dok je bio predsednik stranke. Prvi put se ponašao kao da sam zvezda, lepo se predstavio, a sledeći put smo imali tehnički sastanak. nakon toga, stvari su se promenile. Smetalo mi je njegovo ponižavanje zaposlenih ili bilo koga ko mu se nalazi na putu. Imao je svakodnevne neprijatne šale i pretio je skidanjem 10% od plate. Kada je počeo i prema meni tako da se ophodi, ja sam dao otkaz, jer nisam želeo da trpim uvrede i ucene - rekao je Panajotović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Živojin Panajotović

 

Prema rečima Panajotovića, Dragan Đilas je vršio finansijske malverzacije i pranje novca.

- Svih 5 godina sam radio na crno kod Dragana Đilasa i primao sam prvu zvaničnu platu na crno, na ruke. Stranka se finansirala preko donacija i sponzora. Niko nije uspeo da me ubedi da su plate na crno normalne. Od poslednjeg intervjua se pokrenula istraga, a njegovi ljudi mi šalju poruke podrške, a neki žele da me ispitaju. Mesečno u stranku je ulazilo 30.000 evra u kešu, ali ne može na taj način da plaća zaposlene. Novac od države koji služi za izbore, Đilas je slao u dve kompanije koje se bave izbornom kampanjom, a on nezvanično stoji iza obe firme. Jednom je zapretio da će da me tuži, a ja bih voleo da mi kaže da lažem, a ja znam da govorim istinu. Plašim se ipak za svoju bezbednost. Ja sam našao dva posla, a dva puta sam dobio otkaz, a za razlog su mi rekli da "znam ko stoji iza mog otkaza", što znači da je to skuvano iz opozicione kuhinje - kazao je Panajotović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod i saznajte sve malverzacije i mutne radnje Dragana Đilasa:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bulatović o povlačenju Cvetkovića sa protesta: Njegov stav je daleko relevantniji od stavova glumaca, pesnika, televizijskih vedeta i ostalih Đilasovih uposlenika!
Politika

Bulatović o povlačenju Cvetkovića sa protesta: Njegov stav je daleko relevantniji od stavova glumaca, pesnika, televizijskih vedeta i ostalih Đilasovih uposlenika!

Taman kada je Srbija pomislila da je Dragan Đilas konačno dotakao i probio političko dno zloupotrebom prošlogodišnjih majskih tragedija, pokušavši da iz monstruoznih ubistava izvuče politički profit, uverili smo se da njegove političke manipulacije i mahinacije zapravo nemaju ni dno ni granicu, kaže narodni poslanik Dejan Bulatović.

15.08.2024

14:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija