• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2024

09:59

Skandalozna odbrana masovnog ubice! Uroš Blažić i njegov otac dali iskaze pune laži! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Skandalozna odbrana masovnog ubice! Uroš Blažić i njegov otac dali iskaze pune laži! (VIDEO)

Podeli vest

O nastavku suđenja monstrumu Urošu Blažiću i njegovom ocu, koji je izvršio masakr u Mladenovcu, govorili su gosti prof. dr Radoslav Svičević magistar socijalne medicine i advokat Predrag Savić.

Prof. dr Radoslav Svičević magistar socijalne medicine, objašnjava moždani sklop psihopate, ali i njegove sklonosti ka agresiji.

- Još u ranom dobu se formira ličnost i javljaju se psihopatske tendencije i sadizam i uživanje u nečijem bolu. Orgijanje je uživanje i pir je uživanje sa psihopatskom strukturom. Psihopatija je dijagnostički entitet i veoma je specifična. Rana ometenost u psiho-socijalnom razvoju prerasta u psihopatiju. Fascinacija oružjem i to sa više komada oružja ukazuje na dodatnu dimenziju naglašene agresivnosti - rekao je Svičević.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Predrag Savić i Radoslav Svičević

 

Advokat Predrag Savić, ističe da je odbrana Blažića loša, ali i da je sam iskaz lažan i licemeran.

- Ovo je bila glupa odbrana Blažića, on pokušava da umanji krivicu svog oca i to je očit motiv. Iskaz jednog i drugog je neverodostojan i stavljaju sebe u prvi plan. Njegov otac razgovara sa policijom i smeje se. Njihovi iskazi su ogoljeni i ima neke laži. Loše smišljena odbrana nervira javnost i rodbinu žrtava. Njegov otac misli da je nacionalni heroj što je nosio uniformu, a koji bi pravi srpski domaćin vaspitao sina da ubije devet duša - kazao je Savić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)
Biće frke

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)

Bivši predsednik SAD Barak Obama sugerisao je da njegov naslednik i republikanski kandidat za još jedan mandat u Beloj kući Donald Tramp ima mali polni organ. Obama je na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu rukama pokazao navodnu veličinu Trampovog polnog organa, ne navodeći konkretno da je to u pitanju, ali su svi u publici shvatili šta je hteo da kaže, te su se grohotom nasmejali.

22.08.2024

09:44

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija