• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

08:49

Šta to CIA zakuvava? Direktor američke obaveštajne službe vršlja po Balkanu, pravi plan rušenja Vučića! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Šta to CIA zakuvava? Direktor američke obaveštajne službe vršlja po Balkanu, pravi plan rušenja Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru o tome da li američka služba CIA sprema obojenu revoluciju u Srbiji, govorio je Karlo Dulović, stručnjak za bezbednost.

Karlo Dulović, stručnjak za bezbednost, ističe da spoljašnji i unutrašnji faktor mogu dosta da utiču na bezbednost Srbije, ali i Balkana.

- Kada se razbijala Jugoslavija, to je bilo spoljni faktor, ali i unutrašnji. To se takođe desilo sa atentatom Đinđića, pa zato Aleksandar Vučić mora da obrati pažnju. Može da se utiče na bezbednost, ne 100%, ali sigurno 99% može da se sačuva život gospodina Vučića. Najgore je kad čovek veruje u nešto što može, a i ne mora biti. Nije slučajno što je direktor CIA bio u BiH, a sada je došao u Beograd - rekao je Dulović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Karlo Dulović

 

On dodaje i da se stra obaveštajne službe vekovima mešaju u rad države Srbije.

- Od devedesetih godina, od dolaska Slobodana Miloševića, pa sve do pada petog oktobra strane službe su se mešale i oni su i podpomogli pad bivšeg predsednika. Predsednik Vučić mora da bude zaštićen, kao i njegova porodica. Engleske obaveštajne službe su prisutne već skoro 200 godina ovde. Sve zapadne zemlje su dužne da daju raport američkim obaveštajnim službama - zaključio je Dulović. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija