• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2024

16:28

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Podeli vest

Teroristička Islamska država preuzela je juče odgovornost za napad u petak uveče u nemačkom gradu Zolingenu, kada je napadač nožem ubio tri osobe i ranio osmoro. Kakva je sudbina Starog kontinenta i da li će evropljane koštati to što su u svoje države primili ogroman broj migranata? Na ovu temu za Informer TV govorio je akademik profesor dr Dragan Radenović u emisiji "Info dan".

Radenović konstatuje da se Evropa našla na udaru migranata koje je primila u svoje države, kao i da će se napadi nastaviti i u budućnosti.

- Evropa će tek biti napadana zato što su objektivne činjenice o stvarnosti u njoj takve da je sve pripremljeno za jedan ovako brutalan odnos prema domaćinima koji su primili ogroman broj imigranata. Neposredan razlog za ovo što se desilo u Nemačkoj je bombardovanje stare, veoma značajne, džamije koja je bila simbol islamske vere. Oni koji su je bombardovali su spalili pred kamerama verske knjige od velike istorijske važnosti. Ovo sa sinagogom je neposredno povezano s tim. Borba protiv neprijatelja podrazumeva, ne licemerje, nego direktno pokazivanje vaše namere da branite svoju državu ili svoj kontinent, a ovo sve više potpada pod kategoriju sofisticiranog, najvećeg stepena laži. Opasnost od laži je velika kad su u pitanju takve vrednosti kao što je otadžbina, čast ili pravda. Muslimansko bratstvo je bila osnovna organizacija koja se pretvorila u onu koja je proglasila džihad kao metod sukobljavanja s onima koji ne žive u šerijatskom pravu. NATO nije odbrambena organizacija. NATO je aranžman SAD koji one koriste za ispunjenje svojih ciljeva širom čitavog sveta - kaže Radenović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)
Tenis

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)

Skandal i strašno licemerje u Americi! Američki teniser Aleks Mikelsen (19) napravio je haos tokom finala turnira u Vinston Sejlemu, pošto je u naletu besa reketom deganžirao lopticu u publiku i tom prilikom udario jednog od navijača! Da stvar bude još gora, organizatori ga nisu izbacili sa turnira već su mu dozvolili da igra, iako su pre nekoliko godina zbog daleko lakšeg prekršaja Srbina Novaka Đokovića brutalno proterali sa Ju-Es opena!

25.08.2024

08:39

Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!
Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!

Kancelarija specijalnog koordinatora UN za Liban (UNSCOL) i Privremene snage UN u Libanu (UNIFIL) ocenile su današnja dešavanja na libansko-izraelskoj granici kao zabrinjavajuća i pozvali sve strane da obustave vatru i uzdrže se od dalje eskalacije.

25.08.2024

12:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija