• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

08:51

Tajkuni žele medijski mrak u Srbiji! Opoziciji propao protest, ali ne odustaju od novog divljanja! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Tajkuni žele medijski mrak u Srbiji! Opoziciji propao protest, ali ne odustaju od novog divljanja! (VIDEO)

Podeli vest

O protestima i divljanju opozicije, kao i o njihovim nasilnim pokušajima da se dođe na vlast, govorio je gost Info jutra, urednik informative Pink.rs Predrag Jeremić.

 Urednik informative Pink.rs Predrag Jeremić ističe da opozicija na sve načine pokušava da uruši legitimno izabranu vlast.

- Ovakav čin pokušaja upada u RTS mora da se osudi. Oni bi želeli da ukinu javni servis i postave svoje televizije. Ovde je pokušaj urušavanja legalno izabrane vlasti. Ako znaju da će stručan tim govoriti o štetnosti, zašto bi bilo ko drugi komentarisao iskopavanje litijuma. Prvo što nauče u priručnicima za rušenje vlasti je to da moraju da održavaju tenzije. Postoje određene strukture sa Zapada koje žele da uklone Aleksandra Vučića - rekao je Jeremić.

Foto: Zoran Sinko

Predrag Jeremić

 

On dodaje i da opozicija pored urušavanja vlasti želi da sruši sve nezavisne medije u Srbiji.

- Pokušavaju tenzijama da naprave haos i uruše vlast. Oni žele da održavaju tenzije do tog momenta da se pojavi veći broj građana i oni da ih povedu u nasilno rušenje vlasti. Žele da zaplaše nezavisne novinare, da bi uskratili izveštavanje sa njihovih protesta. Vaša novinarka Branka iznova trpi nasilje opozicije. Oni konstantno vrše napade i zastrašivanja. Sam smisao i clj protesta nije ni litijum ni Rio Tinto, već samo čisto urušavanje vlasti - kazao je Jeremić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija