• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

10:00

(VIDEO) Podli projekat "nezavisno Kosovo" počinje da se obija o glavu Zapadu! Ako NATO nastavi da podržava Kurtija, ugroziće i sopstvenu bezbednost!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

(VIDEO) Podli projekat "nezavisno Kosovo" počinje da se obija o glavu Zapadu! Ako NATO nastavi da podržava Kurtija, ugroziće i sopstvenu bezbednost!

Podeli vest

Predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković bio je gost Info jutra, a upravo on je govorio o ćutanju međunarodne zajednice na Kurtijev teror, ali i podršci Zapada albanskom ekstremisti.

Predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković ističe da je politički Zapad pokrovitelj Kurtijevog terora.

- Ideja kosovskih lobista je da se reši sve na Kosovu i Metohiji dok je Bajden na vlasti. Vidimo da je politički Zapad pokrovitelj Kurtijevog terora. Ne treba potceniti mentore Kurtija, ali postoji nešto što se zove restitucija tj. vraćanje u prvobitno stanje. Srbi su na Kosovu i Metohiji veoma ugroženi i uskraćeno im je pravo na normalan život - rekao je Vuković.

Foto: Zoran Sinko

Nenad Vuković

 

Prema njegovim rečima Kurti ima ozbiljne mentore koji svojim jednostranim potezima ugrožavaju i sam NATO pakt.

- Nejednakost aršina čini nemoguć život Srbima na KiM. Kada se radi o Americi, ona je u sistemu sa Evropom kao sistem spojenih sudova. Kurti pridobija simpatije svog stanovništva svojim potezima, a mnogo toga je prepisao od delovanja hrvatskog rukovodstva. Jednostrani potezi Kurtija ugrožavaju i produženu ruku NATO pakta, KFOR. Ne može multietnički Zapad da osporava multietničko Kosovo i Metohiju. Kurti ima ozbiljne mentore i savetnike, a projekat tzv. nezavisnog Kosova je jako skup i pre Ukrajine bio je najskuplji - zaključio je Vuković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija