• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

12:31

Đilas je simbol nasilja i bogatstva! Velika manjina pokušava da se dočepa državne kase preko "ulice"! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Đilas je simbol nasilja i bogatstva! Velika manjina pokušava da se dočepa državne kase preko "ulice"! (VIDEO)

Podeli vest

Analitičar prof. dr Stevica Deđanski i Miloš Petrović, Jedinstvena srpsko-rusko partija, govorili su u Info jutru o protestima opozicije.

Miloš Petrović, Jedinstvena srpsko-rusko partija, kaže da se politika na ulici nije događala još od devedesetih godina prošlog veka.

- Slažem se sa uvaženim profesorom, jer svi moramo da budemo složni za svoju državu i da budemo uz svog šefa države. Đilas i Marinika su uspeli da izmeste politiku iz Skupštine na ulicu, a to se nije desilo od 90-tih godina. Sarađujemo odlično sa svim zemljama, ali naš put je prirodno u Evropskoj uniji - kazao je Petrović.

Analitičar prof. dr Stevica Deđanski ističe da opozicija konstantno radi protiv države i predsednika Vučića.

- Vratile su se priče o srpskim žrtvama i herojima, dok smo u periodu pre 12 godina morali da se stidimo svojih žrtava i da se svima izvinjavamo. Demokratska stranka je uvek podržavala sve što je protiv Srbije, mislio sam da postoje neke stranke koje neće isto raditi, ali rade, jer njima samo smeta Vučić. Sarađujemo i sa Kinom i sa Rusijom, imamo najbolje odnose u svetu sa velikim silama - rekao je Deđanski.

Foto: Zoran Sinko

Miloš Petrović i Stevica Deđanski

 

Naš sagovornik dodaje i da opozicija agresijom i nasiljem želi da se dokopa vlasti i državne kase.

- Opozicija želi da pravi agresiju na ulici, a čine ogromnu manjinu. Probali su da lešinare na mrtvoj deci, a sada su od straha građana od iskopavanja napravili proteste. Svi u opoziciji su bogati, ili primaju novac od Zapada ili su se nakrali za vreme njihove vlasti. Đilas je simbol bogatstva i opozicije, oni iz mržnje žele da sruše vlast i da se ponovo dočepaju vlasti - objasnio je Deđanski.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija