• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

22:30

Sve karte na stolu! Ukrajinci su topovsko meso Zapada, sledeći su Poljaci!

Tanja Andric

Live TV

Sve karte na stolu! Ukrajinci su topovsko meso Zapada, sledeći su Poljaci!

Podeli vest

Strategiju Zapada da vojno i ekonomski iscrpi Ukrajinu u borbi protiv Rusije, komentarisali su gosti "Rata uživo", dr Vojislav Šešelj predsednik SRS-a i Goran Šarić istoričar.

Predsednik SRS-a dr Vojislav Šešelj naveo je 

- Neko mora zaustaviti šiptarske teroriste, jer su zabranili srpsku robu, banke i registarske tablice. Ako do rata dođe nismo krivi mi već oni koji ne žele povratak na prvobitno stanje već nastavljaju sa provokacijama. Mi u SRS ze zalažemo za to da naši građani koji govore da je u Srebrenici bilo genocida budu kažnjeni sa pet do šest godina zatvora, a da se strancima zabrani ulazak u zemlju. Što se Ukrajine tiče ukoliko padne Odesa vrlo je moguće da će do kapitulacije, da sam na strani ruskih komandanata bombardovao bih zapad Ukrajine uključujući Ivano Petrovsk i Ljvov. Trenutno su uništene dve baze sa F-16 avionima - rekao je Šešelj.

Foto: Tanja Andric

 

Istoričar Goran Šarić istakao je da 

- Na univerzitetu u Novom Sadu koji treba da oblikuju mlade umove, a umesto toga šire antisrpsku propagandu, a neki tvrde da su za Jasenovac bili odgovorni srpski genocidaši. Nikada u istoriji nije zapamćeno da je nekome kao što je Rusija uvedeno toliko sankcija, a da joj ekonomija još uvek raste. Ukrajinci su kao govedina i topovsko meso za Zapad, a kada oni izginu tu su Poljaci i Mađari. Ukrajini je Rusija dala državu koju je kao Frankenštajna skalpali od svoje, mađarske i poljske teritorije - rekao je Šarić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija