• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2024

12:30

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke!

Zoran Sinko

Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke!

Podeli vest

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

Radenović poručuje da u svetu počinje da se pojavljuje novi društveni sloj, sačinjen od ostataka dva postojeća.

- Sve pretpostavke o tome kako Nemačka treba da se odnosi prema ostalim članicama EU su dovedene u pitanje jer je doveden u pitanje status Nemačke kad ova garnitura ode s vlasti. U Americi znamo da, koji god predsednik bude došao na vlast, imaćemo novu Ameriku. Prvi cilj vlade iz senke je bio depopulacija planete. Uticaj te grupe apartrida je toliko značajan da mogu da promene i demokratske odluke naroda. Narod ne mora da bude onaj koji je dominantan u demokratiji. Depopulacija je najozloglašeniji i najsumanutiji projekat koji su oni napravili. Sada je situacija u čitavom svetu takva, upravo zahvaljujući tim apartridima, da se pojavljuje jedan novi društveni sloj koji će biti sačinjen od ostataka dva društvena sloja - radničke i građanske klase. Novi put Amerike, kojim će krenuti nakon izbora, nam je nepoznat - kaže akademik.

Foto: Informer printscreen

Vlastimir Vidić

Novinar Vlastimir Vidić se uključio u program putem video-linka i takođe komentarisao političku situaciju u Nemačkoj.

Jutros se u Minhenu dogodio teroristički napad na izraelski konzulat. Ta politika koju AfD zagovara upravo predstavlja ukazivanje na opasnost šta sve može da se dešava ukoliko se bude sprovodila ta nekontrolisana migrantska politika - navodi novinar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

sledeća vest

Vesti

Terzić: Dok se Vučić 1999. godine borio protiv separatista na KiM, Milivojević je preko CIA rušio Srbiju na ulici kako bi Kurtija oslobodio iz zatvora!
Politika

Terzić: Dok se Vučić 1999. godine borio protiv separatista na KiM, Milivojević je preko CIA rušio Srbiju na ulici kako bi Kurtija oslobodio iz zatvora!

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić reagovao je na sramnu izjavu opozicionara i vođe protesta Srđana Milivojevića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 1999. menjao Kosovo za stan od dva ara, rekavši da je se godine Vučić borio sa narodom protiv separatista na Kosovu i Metohiji, a da je Milivojević za to vreme rušio Srbiju na ulici.

05.09.2024

13:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Zbog ove bitke, Austrougari su našoj vojsci podigli spomenik!
Srbija

Zbog ove bitke, Austrougari su našoj vojsci podigli spomenik!

Sremsko polje Leget je bilo poprište bitke između srpske i austrougarske vojske, boja koji se septembra 1914. godine odigrao na teritoriji Monarhije, u Sremu, nakon što je Srbija pritisnuta zahtevima Rusije i Francuske odlučila da iscrpljenih snaga forsira reku Savu i žrtvuje se za viši cilj.

05.09.2024

07:15