• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2024

10:34

Opoziciji svaki skup prođe nasilno! Svaku temu koriste kako bi napadali vlast!

Zoran Sinko

Live TV

Opoziciji svaki skup prođe nasilno! Svaku temu koriste kako bi napadali vlast!

Podeli vest

Gosti "Info jutra" bili su direktor javnog preduzeća Stara planina Goran Karadžić i predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić. Govorili su na temu političke situacije u Srbiji.

Karadžić ističe da opozicija konstantno pokušava nešto da ruši, kao i da im svaki skup prođe nasilno.

- Mi nikad ni jednom narodu nismo ni slično radili (kao Kurti Srbima danas), samo smo se branili. Ne mislim da je bilo šta u reči nacionalista pogrdno. Mi mnogo volimo svoju zemlju. Sve vreme se vidi da opozicija nešto pokušava da ruši. Svaki skup im prođe nasilno i to međusobno stvore nasilje. Nemamo mi potrebu da branimo Vučića, on to najbolje radi od svih nas. Nikakve kampanje mi ne vodimo. Imamo pravog vođu, on je na čelu tima, državnog i rodoljubivog. On je mnogo ispred svih njih (iz opozicije) - kaže direktor JP Stara planina.

Foto: Zoran Sinko

Dina Vučinić

Vučinić naglašava da opozicija svaku temu koristi kako bi napadala trenutnu vlast, a da, za razliku od Aleksandra Vučića, nikad nije obilazila sela po Srbiji i razgovarala sa meštanima.

- Sigurno je da opozicija nikada nije razgovarala s narodom po tim selima. Mi smo terenski ljudi. Naš posao se ne zasniva na tome što sedimo u kancelariji. Vi morate da se sretnete s narodom i da ga čujete kako bi doneli neku odluku. Opozicija je možda bila u tim krajevima, ali nikada s narodom nije razgovarala. Neverovatni zahtevi stižu od opozicije i u Novom Sadu u Parlament. Narod treba da shvati koliko je to van svake pameti. Čitava njihova aktivnost se zasniva na borbi za vlast. Ne možete svaku temu da koristite da bi napadali vlast i tako je preuzeli - poručila je Vučinić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Preokret na pomolu? Aleksa: Nadam se da Kari ostaje
Košarka

Preokret na pomolu? Aleksa: Nadam se da Kari ostaje

Srpski košarkaš Aleksa Avramović (29) još ne može da poveruje da je Svetislav Pešić (75) napustio funkciju selektora Srbije, ali smatra da možda čak postoji šansa da dođe do preokreta! Harizmatični Čačanin, koji je ovog leta sa "orlovima" osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, poručio je u intervjuu za "Mocart sport" da se, poput svih reprezentativaca, nada ostanku legendarnog stratega.

13.09.2024

09:54

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49