• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.09.2024

10:35

Predsednik Vučić sasuo Zapadu njhovo licemerje u lice! Opozicija je u suprotnosti sa vlašću, ali i sa sopstvenim narodom i zdravim razumom! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Predsednik Vučić sasuo Zapadu njhovo licemerje u lice! Opozicija je u suprotnosti sa vlašću, ali i sa sopstvenim narodom i zdravim razumom! (VIDEO)

Podeli vest

Srpska opozicija je u paničnom strahu od predsednika Aleksandra Vučića. S jedne strane pozivaju predsednika da dođe na sednicu o litijumu, dok sa druge strane insistiraju da on ne dođe. Do kada će opozicija priželjkivati nesreću srpskog naroda? Na ovu temu u "Info danu" govorio je Miša Vacić, lider Srpske desnice.

Lider Srpske desnice Miša Vacić istakao je da je i on sam pripadnik opozicije jer ne učestvuje u vlasti, ali nikada sebe ne bi svrstao u redove Đilasa, Ponoša, Ćute i ostalih.

-Oni ne mogu biti jedinstveni ni u čemu osim u mržnji prema svom narodu. Oni su opozicija i narodu i državi i zdravom razumu. Zato su tako i oprečni. Za mene je već standardni njihov način rada: dvostruki aršini! Ja sam pomno pratio i sinoć gledao govor predsednika Vučića. Preporučujem svakom da ga čuje. Svojevremeno su ljudi gledali govore Če Gevare i Fidela Kastra koji su trajali po 45 minuta. Ovaj govor je kraći, ali je jezgrovit. Istinu ko god da govori moramo je podržati, a posebno na ovako važnom mestu. Ceo svet se tamo sabrao i ceo svet je to pratio. Najteže je reći istinu i istina je uvek najskuplja. Zapad se poziva na međunarodno pravo kada je u pitanju Ukrajina, a ćuti kada je u pitanju KiM. Zapad ćuti kada Izrael ubija decu, ali galami kada su ubijena tri srpska junaka u Banjska. Zbog toga Zapad vrši pritisak na Srbiju da smo mi tobože pokušali da izvedemo neki terorizam. Želim da podržim ono što je predsednik republike rekao- rekao je Vacić.

Foto: Tanja Andric

Miša Vacić

On je naveo nekoliko primera po kojima je Zapad pokazao svoje licemerje, a koje je podvukao predsednik Vučić.

-Podržavam da se brani hrišćanski moral, istina, pravda i sloboda. Predsednik je spomenuo i laž vezanu za Avnojevske granice. Umesto da se Jugoslavija raspadne po etničkom principu i da Srbi žive u jednoj državi, to se nije desilo. Kada Šiptari žele da se ujedine, onda Zapad to podžava. Hrabrost je izneti istinu javno. Italijani su imali svoje ujedinjenje, Španci, a samo mi Srbi na to nemamo pravo. Kada mi to pokušamo, onda idu sankcije i pretnje, onda ide bombardovanje- rekao je Vacić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30