• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

09:00

Činjenica je da je Vučić stavio poljoprivredu u fokus! Trebalo nam je 12 godina da stabilizujemo ekonomiju! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Činjenica je da je Vučić stavio poljoprivredu u fokus! Trebalo nam je 12 godina da stabilizujemo ekonomiju! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" televizije Informer bio je državni sekretar Predrag Rojević. On je govorio o investicijama države u poljoprivredu u Srbiji.

Rojević ističe da je država pojačala finansijske mere kada je u pitanju poljoprivreda.

- Opozicija vrlo često izlazi sa nekim svojim nastupima koji nisu potkrepljeni nekim činjenicama. Činjenica je da je budžet danas, za razliku od 2012. godine, uvećan na 136 milijardi. Mi smo se 2012. godine nalazili u jednom rasulu, plivali smo u mulju i trebalo nam je tačno 12 godina da stabilizujemo našu ekonomiju i privredu, ali i samu poljoprivredu. Mi ove godine dodeljujemo 1.000 dinara po košnici. Sve subvencije mi objavljujemo javno. Uvek imate mogućnost da dođete do ministarstva da se posavetujete. Veoma je značajno, kada je u pitanju tov tovljenika, po grlu je opredeljeno 1.500 dinara, što je za 50% više u odnosu na prošlu godinu - rekao je Rojević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija