• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. P.

20.08.2023

18:38

Milan Paroški u Informer podkastu: Sa Đinđićem sam se posvađao zbog bojkota i napustio politiku! (VIDEO)

Informer

Podkast

Milan Paroški u Informer podkastu: Sa Đinđićem sam se posvađao zbog bojkota i napustio politiku! (VIDEO)

Podeli vest

Zoran Đinđić nije hteo da poštuje dogovor i na predsedničkim izborima 1997. godine podrži Vuka Draškovića kao zajedničkog kandidata opozicije! Zbog njegovog bojkota tih izbora smo dve godine kasnije bombardovani i izgubili smo Kosovo.

To je u Informer podkastu izjavio nekadašnji opozicioni lider, a sada, kako sam kaže, seljak i penzioner Milan Paroški.

- Do danas nam se vuče taj bojkot kao pojam, svi smo upecani na tu udicu. I ovi koji danas u opoziciji zagovaraju bojkot recikliraju propast. Kad neko izgovori reč bojkot, rekao je antidemokratija i antisrpstvo - rekao je je Paroški.

Ovaj nekada čuveni političar, član prvog saziva Skupštine Srbije posle obnavljanja višestranačkog sistema, govorio je i svojim, sada već zaboravljenim političkim iskustvima, ali i o tome zašto je učestvovao u rijalitiju "Farma" i zbog čega je iz njega izbačen.

Paroški je u Informer podkastu objasnio zašto su Srbi i dalje narod, a ne nacija, kao i šta je sve neophodno da bismo biološki opstali na ovim prostorima.

A ko su Rašani, a ko Serbi, kojim jezikom u stvari govorimo i o čemu jedino treba da brinemo kad je reč o ratu u Ukrajini, saznaćete ako u nedelju u 16 sati pogledate podkast na Informer televiziji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija