• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2023

21:09

(VIDEO) Prognoze su bile najcrnje moguće: Da nije bilo lekara iz Narodnog fronta, ostala bih na operacionom stolu!

Peđa Milosavljević

Podkast

(VIDEO) Prognoze su bile najcrnje moguće: Da nije bilo lekara iz Narodnog fronta, ostala bih na operacionom stolu!

Podeli vest

Prvi dan sam se isplakala onako ljudski, iz dubine duše. Sutradan sam se navila na "vojnički mod" i krenula u borbu, borbu koju sam nekoliko meseci kasnije uspela da dobijem.

Ovako bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović opisuje borbu sa najtežom bolešću koja joj je dijagnostifikovana u novembru prošle godine.

Gostujući u podkastu Informer televizije, Hrkalovićeva je objasnila da su prvobitne prognoze bile najcrnje moguće.

Foto: Informer

 

- Moje zdravlje je krhko od malih nogu, moji roditelji su imali muku sa mnom. To sve moja glava napravi. Ja sam čovek koji ćuti, trpi i sve se to psihosomatski odrazi na zdravlje. Davali su mi najcrnje moguće prognoze, prvo su mislili da je Milerov tumor, mešavina sarkoma i adeno karcinoma, kasnije se ispostavilo da je samo adeno karcinom, nastao prekomernim lučenjem estrogena zbog stresa - navela je Hrkalovićeva u emotivnoj ispovesti gostujući na Informer televiziji.

Prema njenim rečima, samo zahvaljujući Dejanu Dimitrijeviću i Draganu Jeremiću, vrhunskim stručnjacima iz Narodnog fronta, nije ostala na operacionom stolu već je uspela da pobedi opaku bolest.

- Sedam sati su se borili za moj život. Pošto imam slabe krvne sudove, koji ne mogu da podnesu operacije, a ova operacija je bila hitna i visokog rizika, morala je da se uradi po svaku cenu. Pošto je rak otkriven u minut do 12. Pukla mi je vena u stomaku, to se ne preživljava i svi su mi rekli "idi u crkvu, zapali sveću" - navodi naša sagovornica, dodajući da će pomenutim lekarima biti večno zahvalna.

- Da nije bilo njih ja ne bih bila sa vama - ističe Hrkalovićeva.

Foto: Informer

 

 

Hrkalovićeva je u Informerovom podkastu govorila i o drugim temama, odrastanju, detinjstvu, MUP i BIA, navijanju za Partizan, opoziciji i medijima, Veljku Belivuku, Aleksandru Stankoviću i brojnim drugim temama.

Izdvojili smo najinteresantnije detalje iz intervjua koji u celosti možete pogledati u video snimku na početku teksta.

***

O Malom Senti i Dušanu Mitiću

- Milenković i Mitić više nisu policajci, oni su korumpirani opozicioni političari. Senta Milenković štiti dilere od Beograda do Novog Pazara i od toga uzima procenat. Dušan Mišić štiti jednog od ozbiljnijih dilera heroina.

O Veljku Belivuku 

- Koliko ja prezirem Belivuka, toliko on prezire mene. 

O Partizanu

- Svaki pravi grobar zna da je predsednik Aleksandar Vučić najviše pomogao Partizanu. Radujem se danu kada će moja noga ponovo moći da kroči na južnu tribinu.

O Opoziciji

- Opozicionari se takmiče između sebe ko će biti veći izdajnik i veći lopov.

O napadima tajkunskim medija

- Linčuju me kao kriminalca, a odlikovali su me američka DEA i FBI.

O ljubavi

- Ja i ljubavne veze?! To je najteže pitanje koje ste mogli da mi postavite.

Ko može da osvoji Dijanu Hrkalović?

- Može da me osvoji samo neko ko ima mnogo jaku energiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija