• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2024

17:00

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

Podeli vest

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

Član GO SNS Branislav Ivković istakao je da vođenje ove kampanje nije slučajno.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Branislav Ivković

-Ovo je deo velike kampanje koja se dugo vodi pre svega vodi protiv pravoslavlja. To što piše Bosna, piše i Podgorica i Zagreb. Pristup je isti. Najgori su naši domaći izvršioci. U Podgorici se piše protiv srpskog naroda, a u toj istoj Crnoj Gori je u 19. veku dodeljivana medalja Miloša Obilića. To je naredbama iz jednog centra menjano. Zna se ko je podržavao ono što se dešava na KiM. Srbija je država u kojoj se nalazi u jako lošoj poziciji. Mi imamo najbedniju opoziciju koja može da postoji. Srbija više nema opoziciju. Ovo je beda. Današnja opozicija izmisliće Petra Pana samo da glasa protiv. Srpski narod je ugrožen. Hoće da unište Republiku Srpsku, hoće da nam otmu Kosovo i Metohiju i usvaja se plan o jedinstvu srpskog naroda, a oni se bave idiotskim temama. Ovo ih uopšte ne interesuje. Sve se ovo vodi iz jednog centra koji je antisrpski i antipravoslavni. Krajnji cilj je uništavanje pravoslavlja, naročito Rusije i otimanje resursa i potencijala Sibira. Ta centrala sedi u Londonu, nema diskusije. Ukrajina je finale. Šta se dešavalo sa Rusima u Ukrajini? Isto što i Srbima na Kosovu i Metohiji- rekao je Branislav Ivković.

Novinar Darko Zlojutro rekao je da se ne potresa kada čuje da neko iz Federacije napada predsednika, ali ga boli kada pripadnici našeg naroda Republiku Srpsku zovu Republika šumska.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Darko Zlojutro

-Ta deklaracija je zaista nešto sjajno što smo doživeli da se donese. Priča se o jednom narodu i jednim simbolima. Sa gledišta opozicije, kada vidite takav plan, oni nemaju šta da kažu, a svoju politiku odavno nemaju. Onda je potpuno normalno da oni traže sve i svašta. Pričaju o nekim glupostima. Šta može jedna Marinika Tepić da priča o Saboru kada je ona bila potpisnik da se donese Rezolucija o Srebrenici. Miloš Jovanović je moje razočarenje u politici. Ja sam od tog čoveka očekivao dosta u politici. Ja volim ljude koji se ponose svojim poreklom, ali to se odjednom promenilo. On ne može da objasni zašto je išao u koaliciju sa Brajanom Brkovićem. Gde će Ćuta da da neko bolje rešenje? Kada vidite ko sve sedi sa druge strane, potpuno je očekivano da gledamo cirkus u Skupštini Srbije. A propo peticija iz Bosne, upravo taj centar moći koji je sve zakuvao nije zadovoljan kako je prošlo sve oko Rezolucije o genocidu. Sve je prošlo kao da se nije ni desilo i kao da je čitav svet sramota što se to desilo. I sada treba vaditi kestenje iz vatre- rekao je Zlojutro.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija