• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/večernje novosti

30.11.2018

18:55

SUPRUGA NEBOJŠE MEDOJEVIĆA, MARINA U STRAHU: Rekao je nešto, kao i mnogi drugi pre njega, ali to mu tužilac Milivoje Katnić NIJE MOGAO DA OPROSTI!

Balkan

SUPRUGA NEBOJŠE MEDOJEVIĆA, MARINA U STRAHU: Rekao je nešto, kao i mnogi drugi pre njega, ali to mu tužilac Milivoje Katnić NIJE MOGAO DA OPROSTI!

Podeli vest

Mislim da je ovo lični obračun specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića koji Nebojši nije mogao da oprosti što je izgovorio nešto što su pre njega mnogi, navodi supruga privedenog Medojevića

Bila sam kod Nebojše u spuškom zatvoru. Pustili su me na pet minuta kod njega, da mu predam robu i malo popričamo, i sve što mogu da kažem jeste da sam očajna. Kad sam ga videla počeo je on mene da teši jer sam bila u užasnom stanju.

Ambijent kakav njemu ne doliči - jedan intelektualac, elektroinženjer među kriminalcima i hohštaplerima. Mislim da je ovo lični obračun specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića koji Nebojši nije mogao da oprosti što je izgovorio nešto što su pre njega mnogi. I obistinila se njegova pretnja da će kad tad smestiti mog muža "da svira klavir u Spužu", kaže Marina Medojević, supruga uhapšenog lidera Pokreta za promjene.

 

 

Odmah po završetku sednice Skupštine Crne Gore poslao joj je poruku -"stižem".

- Međutim, nije se pojavio. Čekala sam ga, strepela, zvala njegove prijatelje i niko nije mogao ništa da mi kažem. Tek u jedno doba nazvao me Andrija Mandić i rekao da je na putu prema Spužu gde policija vodi Nebojšu. Bila sam užasnuta. Hvatala me panika, minuti su prolazili kao večnost. Sve dok mi se nije javio i potvrdio da je uhapšen. Rekao mi je da ne zna o čemu se radi ali da je potrebno da što pre pozovem advokate, kaže Marina.

Medojević je uhapšen u bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u centru Podgorice, u blizini lokala "Maša". Bio je u vozilu Slavena Radunovića.

-Iznenada im se isprečilo policijsko vozilo i kada su ih zaustavili, Slaven je pitao o čemu se radi. Kazali su da im on ne treba, nego Medojević. Kada je izašao iz automobila sproveli su ga do policijskog vozila i nešto kasnije pokazali nalog za hapšenje, dodaje Marina Medojević.

(VIDEO) OVO JE GOVOR ZBOG KOGA JE UHAPŠEN MEDOJEVIĆ! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zika

pre 5 godina

Taj je ceo zivot lupetao i dobijao pare za lupetanje. Vreme da pocne da odgovara za sve sto radi i sto je radio. Ko mu je kupio stan u Maximu?

Atila

pre 5 godina

Eto to je demokratija Mila Djukanovica ista kao Atile Bica bozjeg.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija