• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

30.11.2018

22:41

MATIJA BEĆKOVIĆ OPLEO PO MILOGORCIMA: Crnogorci su prva nacija bez đeda, JADNI PONIŠTILI SAMI SEBE!

Balkan

MATIJA BEĆKOVIĆ OPLEO PO MILOGORCIMA: Crnogorci su prva nacija bez đeda, JADNI PONIŠTILI SAMI SEBE!

Podeli vest

Akademik Matija Bećković izjavio je da nije iznenađen odlukom crnogorskog parlamenta da proglasi ništavnim odluke Podgoričke skupštine iz 1918

Kako je rekao, time su Crnogorci poništili sami sebe.

- Crnogorci su prva nacija bez đeda - reči su kojima je Bećković prokomentarisao usvajanje Rezolucije u parlamentu Crne Gore, kojom su poništene odluke Podgoričke skupštine iz 1918.

- Tom rezolucijom su poništili sami sebe - istakao je Bećković ne isključujući mogućnost da vlast u Crnoj Gori revidira i neke druge istorijske događaje.

- Poništiti sve iz prošlosti i krenuti ispočetka”, naveo je srpski akademik. Komentarišući deo Rezolucije koji se odnosi na Srpsku pravoslavnu crkvu i tumačenja da je naredni potez otimanje imovine jedine kanonske Pravoslavne crkve u Crnoj Gori, Bećković je kazao da ne isključuje i tu mogućnost.

- Oni su prevazišli sva očekivanja onim što su dosad uradili, tako da ne bi bilo čudo da se i to desi”, naveo je Bećković u izjavi za portal In4S.

 

MATIJA BEĆKOVIĆ: Mogli su i da me pozovu u crnogorski konzulat, PA DA ZAVRŠIM KAO KAŠOGI

 

 

(VIDEO) OVO JE GOVOR ZBOG KOGA JE UHAPŠEN MEDOJEVIĆ! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbija

pre 5 godina

Zasto Vucic cuti a Milomir Maric,ne dozvoljava na tv happy da se kritikuje rezim u Crnoj Gori?zasto beogradski Crnogorci cute i ne izjasnjavaju se protiv diskriminacije Srba u Crnoj Gori?Zasto vi ne anketirate Crnogorce u Beogradu i vidimo sta misle?

slađa

pre 5 godina

Gospodin Matija Bećković ne vidi u svemu što radi Milo Đukanović jedan mali prikriveni san da on bude novi Tito. Da je on zamislio sebe kao metaforu Zapadnog Balkana. To ne vide ni mnogi njegovi bliski saradnici. I to je ono komesarsko i tužno za Crnu Goru. Jer je to opsena, staklena menažerija. Kajaće se duboko.

Rocky68

pre 5 godina

Dokazali sebi da su postali nacija, bez korena-klonovi.

Misirac

pre 5 godina

Polako samo zakuca će crna dvoglava kokoška i na Milova vrata. Onih uvezenih 16.000 glasača koji su mu doneli tada državnost, a koji su i dalje građani Crne Gore i koje ne može da izbace iz biračkog spiska, vrlo brzo će doći da naplate dugove sa kamatom. Srećno vam bilo lažna braćo i držite gaće !

flamantes

pre 5 godina

Pa Bećkoviću izgleda smo mi našli đedove, a ti si izgubio domovinu, no to ti ne smeta jer imaš rezervnu

Mladen Mladenovic

pre 5 godina

Shodno nastojanjima i tumačenjima naše bivše "braće" iz okolnih državolikih tvorevina, nema, niti je bilo, veće imperijalne sile od Srbije?! Okupirali smo Makedoniju, nekadašnju prestonicu Cara Dušana, koji će tokom "redefinisanja" istorije, to sa sigurnošću predvidjam, da bude Albanac ili Severnomekadonac?! Kao što danas vidimo, potom smo okupirali i Crnu Goru, proterali knjaza, koji je u trenutku očajanja i mržnje prema "okupatoru" stvorio "srpski marseljezu" pod čudnim nazivom "Onamo, namo"?! Pošto sa Crnom Gorom nismo zadovoljili našu imperijalističku alavost, osvojismo i Hrvatsku i, posle ko zna koliko vekova, izvedosmo "braću" iz bečkih konjušnica na svetlo dana. Kasnije počinismo grdan genocid u Jasenovcu i okolnim "odmaralištima". Ni to nam nije bilo dovoljno nego se uputismo na sever, na "junačku" Sloveniju, koja je uživala u statusu nemačkog roba. Za vreme, onog, Drugog svetskog rata, prihvatali smo ih po Srbiji, ne da ih spasemo i pružimo utočište, već da bismo ih "teško eksploatisali" Mislim, šta reći?! Zaista smo "grdan" narod.

flamantes

pre 5 godina

Vidiš Matija Crnogordci su se vratili svojim đedovima

jad i beda

pre 5 godina

Hm, da, i vi i " vaši đedovi " ste za ponos. Oooooo nesrećnici odrekli ste se sami sebe. Ceo svet vam se smeje, podrepeši i sluge svojih okupatora, narcisi, i proći ćete kao Narcis. Imaćete čime da se dičite kada vi kao đedovi budete svojim unucima pričali o svom čojstvu i junaštvu. Ooooooooooo SRAMOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija