• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

11.01.2019

22:36

(VIDEO) POLITIČKI ZEMLJOTRES U REGIONU! Pogledajte kako bivši gradonačelnik Podgorice Stijepović UZIMA PARE od Duška Kneževića!

Balkan

(VIDEO) POLITIČKI ZEMLJOTRES U REGIONU! Pogledajte kako bivši gradonačelnik Podgorice Stijepović UZIMA PARE od Duška Kneževića!

Podeli vest

Podsećamo, jedan od uhapšenih vozača „Atlas banke“ je Specijalnom policijskom timu saopštio da je 100.000 dolara lično preuzeo od Stijepovića, kako bi ih promenio u evre

Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović lično je uzeo novac od predsednika Atlas grupe Duška Кneževića za potrebe izborne kampanje Demokratske partije socijalista.

Podsećamo, jedan od uhapšenih vozača „Atlas banke“ je Specijalnom policijskom timu saopštio da je 100.000 dolara lično preuzeo od Stijepovića, kako bi ih promenio u evre. Njegova izjava je nestala na putu do Tužilaštva. Takođe, glavni specijalni tužilac Milivoje Кatnić nikada nije pokrenuo istragu tim povodom.

IN4S ekskluzivno objavljuje snimak na kojem se vidi kako Stijepović uzima novac od Кneževića.

Prenosimo transkript njihovog razgovora tom prilikom:

Stijepović: Idem za Zetu.

Кnežević: Što za Zetu?

Stijepović: Idem da držim govor.

Кnežević: Sedi sekund.

Кnežević: A čekaj, večeras je Milo u Zeti?

Stijepović: Pa e, sad idem.

Кnežević: Sedi.

Stijepović: Taman, samo da namestim kravatu.

Кnežević: Oni su zamenili. Samo su 2,5% uzeli za menjanje.

Stijepović: Neka su, nema veze. (ljubi Кneževića)

Кnežević: 47500 je tu.

Кnežević: Ovde je pedeset, to ti je 97500.

Кnežević: A Milo govori u Zeti?

Stijepović: Govori on. Pred njim uvek imam tremu kad govorim.

Na snimku se potom vidi kako Stijepović uzima podeblju kovertu i stavlja u džep sakoa.

Ovo jasno pokazuje da su i Кnežević i Stijepović učesnici nezakonitih aktivnosti, kao i Кatnić koji je sve ovo pokušao da sakrije i pripiše Demokratskom frontu.

Кnežević je, inače, ranije kazao da je jedan od najvećih donatora DPS-a u zadnjih 25 godina, veliki je zagovornik NATO integracija i crnogorske nezavisnosti.

SUPRUGA NEBOJŠE MEDOJEVIĆA, MARINA U STRAHU: Rekao je nešto, kao i mnogi drugi pre njega, ali to mu tužilac Milivoje Katnić NIJE MOGAO DA OPROSTI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 5 godina

Krvavim novcem...kupuju NATO ljubav....Sotonisticka banda...

Janko

pre 5 godina

Ovo je poznato odavno..pa i ko je gos.Duško...pogoto ako se dobro zna da je inicirao"IZNENADNU POSETU HILARI KLINTON"...PODGORICI..gde je inače izrodilo Milino okretanje leđa rusima koji su investirali u Crnu Goru..istinski razlog znaju Milo i Duško..a kasnije okretanje 101% leđa Srbuji...inače gos.Duško trenurnò u finaciskoj krizi koja nagovaraju Brisel da ga dokrajči jer više nije nikom potreban

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija