• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.06.2019

18:36 >> 18:49

(FOTO) VREDNI POKLONI ZA NAJBOLJE UČENIKE! Opština Palilula tradicionalno NAGRADILA VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE!

Beograd

(FOTO) VREDNI POKLONI ZA NAJBOLJE UČENIKE! Opština Palilula tradicionalno NAGRADILA VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE!

Podeli vest

Predstavnici Gradske opštine Palilula uručili su danas vukovcima i đacima generacije palilulskih osnovnih i srednjih škola tablet računare za izvanredan uspeh koji su postigli tokom dosadašnjeg školovanja

Na svečanosti, u Centru za kulturu Vlada Divljan podeljeno je 230 tablet računara. Đaci generacije osnovnih i srednjih škola, uz tablet računar, na poklon od Opštine dobili su i knjige, dok su đaci generacija osnovnih škola sa Palilule nagrađeni i letovanjem na Krfu, gde će provesti 15 dana odmora i upoznavanja sa srpskom istorijom u okviru tradicionalnog projekta “Stopama naših predaka”. 

Foto: opština Palilula

Zamenik predsednika Opštine Darko Paunović sa članovima Veća podelio je nagrade vukovcima, dok je predsednik Aleksandar Jovičić čestitao najboljim palilulskim đacima na postignutim rezultatima i poželeo im uspeh i u daljem školovanju. 

- Ponosan sam što ste svoje prve uspehe i nagrade osvojili baš ovde i što sam imao priliku da vam pružim podršku. Vi ste najbolje što naša Opština, naš Beograd i Srbija imaju i siguran sam da su danas ovde mladi ljudi koji će za desetak godina voditi Srbiju i predstavljati je u najboljem svetlu - poručio je Jovičić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set