• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.08.2019

15:26

OD STECIŠTA NARKOMANA NAPRAVILI PARKING! Gradski odbor SNS: Novac od Pazl grada otišao na Đilasove bankovne račune i skupa letovanja

Beograd

OD STECIŠTA NARKOMANA NAPRAVILI PARKING! Gradski odbor SNS: Novac od Pazl grada otišao na Đilasove bankovne račune i skupa letovanja

Podeli vest

Članovi Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ivana Tomić Ilić i Relja Ognjenović podsetili su građane Voždovca na Đilasov propali projekat Pazl grad

Oni su upitali Boška Obradovića da li ga je sramota što letuje od tajkunskog novca Đilasa i Jeremića.

Tomić Ilić je rekla da je to ruglo od objekta postavio Dragan Đilas sa svojim lokalnim funkcionerima 2009.godine, bez dozvole i to na uzurpiranom zemljištu.

- Voždovačke trudnice i penzionere to ruglo koštalo je 36 miliona dinara. Taj objekat je služio samo za njihovu ličnu promociju u kampanji i za slikanje, nakon toga postao je stecište narkomana i zatvoren je, jer je bio nebezbedan za decu- rekla je Tomić Ilić.

Tomić Ilić je naglasila da je i tako zatvoren objekat mesečno koštao Voždovčane preko 200 hiljada dinara, koliko je plaćana struja i obezbeđenje objekta.

Odgovorna vlast predvođena Srpskom naprednom strankom je na mestu nekadašnjeg nefunkcionalnog i nebezbednog Pazl grada napravila 72 parking mesta, koja su neophodna Voždovčanima u šta je uloženo 16 miliona dinara.

OD IGRAONICE DO OPASNOG RUGLA Počelo rušenje Pazl grada na Banjici!

Relja Ognjenović je podsetio da je dozvolu za izgradnju tog objekta potpisao čovek koji se bavio odnosima sa medijima, inače po zanimanju stomatolog, jer kako je Ognjenović rekao “niko drugi nije hteo da se upliće u Đilasove mahinacije”.

- Nije im palo na pamet da je građanima Banjice potrebniji Dom zdravlja ili vrtić od Pazl grada- smatra Ognjenović. 

Ognjenović je naglasio da je politika Srpske napredne stranke da se ulaže u infrastrukturu i puteve, te je samo na Voždovcu u proteklih šest godina asfaltirano preko 90 kilometara puteva.

- Naš zadatak je da se projekti poput Đilasovog Pazl grada nikada više ne ponove. Novac koji su uzeli samo na ovom projektu verovatno je završio na skupim letovanjima i njihovim bankovnim računima. I zato koristim priliku da pitam Boška Obradovića, Đilasovog potrčka, da li letuje na skupim letovalištima od novca koji je uzet na ovom projektu, ili od novca koji su Đilas i Jeremić oteli od građana Srbije na drugim mahinacijama- zaključio je Ognjenović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set