• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/ Informer

25.11.2020

10:20

SARADNJA BEOGRADA I POLJSKE! Radojičić na sastanku sa Rafalom Perlom razgovarao o razvoju odnosa dve zemlje i njihovih prestonica!

Beograd

SARADNJA BEOGRADA I POLJSKE! Radojičić na sastanku sa Rafalom Perlom razgovarao o razvoju odnosa dve zemlje i njihovih prestonica!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić razgovarao je danas u Starom dvoru sa ambasadorom Poljske u Srbiji Rafalom Perlom o razvoju odnosa i budućoj saradnji dve zemlje i njihovih prestonica

Kako je navedeno, Radojičić je kazao da je Beograd otvoren za saradnju sa poljskim gradovima u svim oblastima, posebno u oblastima privrede, turizma, kulture i obrazovanja, dok je Perl izrazio posebno zadovoljstvo zbog saradnje dve zemlje u domenu umetnosti i kulture, poput nedavnog četvorodnevnog umetničkog projekta GPS mapiranja ulica Beograda u formi granica Poljske, a povodom Dana nezavisnosti te zemlje...

Perl je kazao da očekuje da će uskoro u Srbiju doći veći broj poljskih investitora i kompanija, jer je, po njegovim rečima, Beograd grad koji uvek privlači moderna rešenja i nove ideje u mnogim oblastima, prenosi Beoinfo.

- Razmena iskustva sa Varšavom u domenu zaštite životne sredine je veoma važna, a Beogradu će u ovom trenutku, takođe, značiti i iskustva Varšave u izgradnji metroa - istakao je gradonačelnik Radojičić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VESIĆ: Novinari dobijaju ulice u Beogradu
Beograd

VESIĆ: Novinari dobijaju ulice u Beogradu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će Skupština grada Beograda na sednici koja se održava 30. novembra doneti odluku da neki od najvećih srpskih novinara dobiju ulice

25.11.2020

08:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set