• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

11.04.2021

21:16

Ako sedite u bašti kafića, obratite pažnju! PLJUŠTAĆE KAZNE ZBOG OVOGA!

Beograd

Ako sedite u bašti kafića, obratite pažnju! PLJUŠTAĆE KAZNE ZBOG OVOGA!

Podeli vest

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da zaštitne maske treba nositi i u baštama kafića, dok se ne konzumira piće

On je na B92 rekao da je česta pojava da se preporuke shvataju kao neobavezne.

- O tome mora da se priča, ali mora da bude jasno ljudima. Mi smo još jednu stvar naučili, kada kažemo da je nešto preporučeno kao da im je rečeno da ne treba da se koristi, ovo je obaveza. Neka se niko ne iznenadi ako mu u bašti priđe komunalni milicajac i kazni - naveo je Kon.

Dodao je i da je Srbija na pravom putu i da bez dileme "polako izlazi iz ove situacije", kao i da zemlja trenutno dobro stoji zbog imunizacije.

Povodom otvaranja tržnih centara, Kon je naveo da medicinski deo Kriznog štaba nije bio za to da se oni otvore odmah sutra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SIMBOLIČKO ZNAČENJE MASKE NA L

pre 3 godine

Неки мисле да маска на лицу има само медицинско или квази-медицинско значење, али то није тако. Ставити нешто некоме принудно, без његове воље, на лице, јест акт доминације господара, и акт понизности роба. На пример, брњица на глави пса, улар на глави коња, зар на лицу жене...

OVO JE PRVO SELO U SRBIJI KOJE JE KOMPLETNO VAKCINISANO!
Srbija

OVO JE PRVO SELO U SRBIJI KOJE JE KOMPLETNO VAKCINISANO!

Na svaki kućni prag meštana Dobroselice, njaudaljenijeg i najrazuđenijeg sela rekovačke opštine, juče je zakucala ekipa lekara, zadužena za imunizaciju, i Aleksandar Dobrosavljević, predsednik opštine. Zahvaljujući tome, ovo je prvo selo u Srbiji koje je celo vakcinisano. Doduše, u njemu živi samo 11 stanovnika, ali je do njih moguće doći samo terenskim vozilima

11.04.2021

19:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set