• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.07.2021

23:00

Otvoren Dečji kutak, do kraja avgusta bogat program za decu

Informer

Beograd

Otvoren Dečji kutak, do kraja avgusta bogat program za decu

Podeli vest

"Dečji kutak", besplatan kulturno-umetnički program za najmlađe, otvoren je večeras u Ulici cara Lazara u Beogradu, a do kraja avgusta održavaće se svakog vikenda.

"Ovo je samo jedna od nekoliko manifestacija koja se održava tokom vikenda u Beogradu", rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, navodeći da će se u glavnom gradu od 15. jula održavati i pozorišne predstave na otvorenom.

Vesić je izrazio očekivanja da će ovakvi događaji postati tradicija, a posebno su značajni, kaže, jer se zbog epidemije još uvek ne putuje u velikoj meri.

Foto: Informer

"Trudimo se da Beograd punim srcem živi tokom ovog leta", rekao je Vesić novinarima.

Programe za decu, kao i filmske projekcije za odrasle, koji će se održavati na Kosančićevom vencu, organizuje opština Stari grad u saradnji sa ustanovom kulture "Parobrod", Dečijim kulturnim centrom, Kombank dvoranom, Crvenim krstom i Muzejom grada Beograda.

Foto: Informer

Predsednik opštine Stari Grad Radoslav Marjanović kaže da je cilj da svake godine bude što veći broj manifestacija za decu, a naglašava, tome idu u prilog uređeni javni prostori.

"Želimo da ih aktiviramo i pokažemo njihov pun potencijal", poručio je Marjanović i pozvao roditelje da povedu mališane i uživaju u beogradskom programu.

Radionice za decu školskog uzrasta biće organizovane na dve lokacije - Topličin venac - Park vojvode Vuka i Kalemegdan - plato ispred paviljona Cvijeta Zuzorić.

Otvaranje Dečjeg kutka večeras je obeležio nastup hora Dečijeg kulturnog centra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set