• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2021

15:27

POGLEDAJTE TRENUTAK RUŠENJA ZGRADE NA VRAČARU! /VIDEO/

printscreen

Beograd

POGLEDAJTE TRENUTAK RUŠENJA ZGRADE NA VRAČARU! /VIDEO/

Podeli vest

U Vidovdanskoj 2a na Vračaru urušio se dvospratni objekat

Na lice mesta stigle su nadležne službe i gradski funkcioneri, a kako saznajemo biće podneta prijava protiv investitora zbog propusta u radu.

Pogledajte trenutak kad se objekat na Crvenom krstu urušio...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 2 godine

Kaze Vesić, odgovaraće investitor. Kada ćete odgovarati ti Vesicu i ti Marko gkavni Urbanisto zbog "silovanja " Beograda. Dokle mislite da otim ate zelene javne povrsine i ustupate privatnim investitorima. To sto se desilo u Vidovdanskoj ulici, dogodiće se mnogo gore u Stjepana Filipovica gde poklanjate privatniku parcele na kojima je veliki rizik gradnja zbog klizista, a on uz Vas bl agoslov i blagoslov glavnog urbaniste Marka, pl anira da grafi dva solitera of 50 i 80 m visine. Ne gurajte sve fodjose u centar grada.

Mare

pre 2 godine

Стоко похлепна СНСовска!!! Чик ухапсите овог свог! Нећете као што никог нисте и не смете.

GEDŽA

pre 2 godine

Urađeno sve po projektu zaštite susednih objekata a isti se srušili? Viša sila,...ha, ha, ha,.... Bravo za scenarij i režiju...., naročito ako u srušenoj/nim zgradama nije bilo nikog....

VladimirR

pre 2 godine

E da je više baka Coka pa da se stane na put alavim investitorima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set