• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2021

13:53

RADOJIČIĆ APELUJE NA MLADE DA SE VAKCINIŠU! Dolazi jesen, više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, a virus cirkuliše!

printscreen

Beograd

RADOJIČIĆ APELUJE NA MLADE DA SE VAKCINIŠU! Dolazi jesen, više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, a virus cirkuliše!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da sve nadležne institucije nastoje da obezbede bolje uslove i organizaciju nastave u odnosu na prethodnu školsku godinu i da će grad odmah reagovati novim odlukama ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije posle početka nove školske godine

Radojičić je rekao da se Krizni štab saglasio da školska godina počne u uobičajenim uslovima, ali sa velikom dozom opreza.

Gradonačelnik je izrazio uverenje da će veliki broj onih koji nisu vakcinisani učiniti to u narednom periodu.

On je za TV Hepi rekao da je u ovom trenutku više od 50 odsto građana Srbije vakcinisano, a da Beograd prednjači u toj statistici.

- Veoma je važno dopreti do mladih koji imaju između 20 i 30 godina, kao i do roditelja koji nisu vakcinisani, jer će oni sigurno negativno gledati na vakcinaciju dece. Stav struke je da bi deca između 12 i 15 godina trebalo da se vakcinišu - istakao je gradonačelnik.

Radojičić je još jednom apelovao na mlade da se vakcinišu.

- Dolazi jesen i više vremena provodićemo u zatvorenom prostoru, a virus, nažalost, cirkuliše i pojavljuju se novi sojevi - upozorio je Radojičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set