• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2021

13:41

NE INTERESUJE IH ISTINA! Njihov jedini cilj je da preko BRUTALNIH laži unište život DECI PREDSEDNIKA VUČIĆA!

facebook

Beograd

NE INTERESUJE IH ISTINA! Njihov jedini cilj je da preko BRUTALNIH laži unište život DECI PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Podeli vest

Da naši politički protivnici misle da je u borbi protiv Aleksandra Vučića sve dozvoljeno pokazuje novi napad portala Krik na Danila, njegovog sina, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuku

- Krik je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih evropskih fudbalera Dušana Vlahovića. Tu njihovu laž nudili su italijanskim medijima u kojima je glavna sportska vest gde će Vlahović da nastavi karijeru. Pošto su laž poturili italijanskim medijina sada to pisanje koriste kako bi dokazali ono što su izmislili. Nevažno im je što je ove laži demantovala čak i menadžerska agencija mladog fudbalera, rekavši da Danilo Vučić nema baš nikakve veze s tim - objasnio je Vesić i dodao - Ovaj metod širenja laži o političkim protivnicima preko medija iz regiona odavno je poznat. Počelo je još 2001. godine kada je fabrika duvana iz Hrvatske plasirala duvansku aferu protiv tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. 

- Ovaj hibridni rat vodi se već godinama protiv Aleksandra Vučića preko članova njegove porodice. Zato je danas, na rođendan sina predsednika Srbije Danila, plasirana nova neistina. Ovi tajkunski mediji godinama sistematski napadaju ne samo Danila već i njegovu sestru Milicu, kao i malog Vukana! Krik ne interesuje istina - poručuje zamenik gradonačelnika Beograda - Njihov jedini cilj je da preko brutalnih laži koje potom prenose tajkunski mediji unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično!



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 2 godine

Koliko podlo biće moraš biti da na kraju i decu besomučno napadaš.Opozicija pokazije koliko je bedna napadajući, predsednikovog sina, sram da ih bude koji nemaju ni malo niti stida ni srama.

Ana

pre 2 godine

Sve mogu da razumem ali da neko napada nečiju decu zarad čega? Pa ovo nikada nije bilo ovako, nikad se nisu ovako napadala nečija deca.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set