• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2021

13:20

Ne prezaju od nasilja, blokada, terorisanja građana, predsednika i njegove porodice, sve KAKO BI SE DOKOPALI FOTELJA!

Informer DN

Politika

Ne prezaju od nasilja, blokada, terorisanja građana, predsednika i njegove porodice, sve KAKO BI SE DOKOPALI FOTELJA!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali reagovao je danas na svom Instagram profilu povodom novih laži o Danilu Vučiću

 

Reakciju ministra Siniše Malog prenosimo u celosti: 

Ponovo besramni napadi na porodicu Aleksandra Vučića, kome pružam bezrezervnu podršku da izdrži i istraje u borbi za stvaranje uspešne i jake Srbije, bez obzira što takva pojedincima smeta.

Iznova im je trn u oku sin predsednika, pristojan i vaspitan mladić, koji ni za šta nije kriv, osim očigledno zbog toga što je predsednikov sin. Odlično umrežena medijsko-tajkunska mašinerija, uz podršku iz inostranstva, uz prethodno ubeđivanje italijanskog lista da je lažna vest koju je pre par meseci servirao Krik istina, iznova plasira besmislene priče i pokušava da Danila ubaci u navodne menadžerske poslove, za šta ne postoje dokazi. Njima nije važno ni to što je fudbalska agencija koja zastupa perspektivnog fudbalera Dušana Vlahovića demantovala te navode. Naravno, cilj im je da lažno prikažu kako se Vučićeva porodica enormno bogati, između ostalog kroz navodno fudbalsko menadžerisanje. Sve to, računajući na zaborav građana Srbije, koji su u njihovo vreme životarili, jedva sastavljali kraj sa krajem, dok su oni jahali po državnoj kasi i ostavili zemlju pred bankrotom.

Toliko o takvim dušebrižnicima, koji pored besramnih laži ne prezaju od nasilja, blokada i zaustavljanja građana Srbije, samo da bi se dokopali fotelja. Izabrali su baš Danilov rođendan, da se lažima obračunavaju sa njegovim ocem. Očigledno im nije dovoljno što kao politička manjina terorišu većinu građana, pa sada po starom običaju iznova terorišu predsednika Vučića i njegovu decu, što je očigledno odraz političkog pilićarenja, jer program koji bi ponudili građanima nemaju.

 

 

Podsetimo, Krik pre više meseci izmislio priču o menadžerskom angažmanu Danila Vučića, onda su lažima ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je to demantovala i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema nikakve ama baš nikakve veze  sa tim, a onda su namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije, preneli italijanski tekst na svoj sajt i u đilasovskim medijima, kako bi uništili, ne samo rođendan, već i život i Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu. Više pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija