• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2022

07:08

MIRNA NOĆ U BEOGRADU, oboren pešak

Beograd

MIRNA NOĆ U BEOGRADU, oboren pešak

Podeli vest

Prema rečima dežurnog lekara u Hitnoj pomoći noć u Beogradu protekla je mirno

Dežurale su 22 ekipe ekipe i jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 86 intervencije, od kojih je sedam bilo na javnim mestima.

Ovoga jutra u 06.08 prijavljena je povreda pešaka koji je oboren na uglu Ustaničke i Bulevara Revoluicije, kod tramvajske okretnice, a sve ostale intervencije na javnom mestu bile su zbog intoksikacije alkoholom.

Takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevezle su do odeljenja toksikologije VMA na detoksikaciju.

Protekle noći je bilo 11 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici i samo jedan novozaraženi koji je prevežen do Infektivne klinike KCS.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični pacijenti, najviše astmatičari, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set