• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

16.04.2022

12:59

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE TUKAO ŽENU I ŠUTIRAO PSA: Samo sam hteo...

printscreen

Beograd

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE TUKAO ŽENU I ŠUTIRAO PSA: Samo sam hteo...

Podeli vest

Nakon objavljivanja snimka na kom se vidi kako rastavlja pse i odguruje ženu a potom odlazi, akter sporne situacije oglasio se i izvinjavajući se objasnio šta se desilo

- Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog - rekao je I. B.

Foto: printscreen

 

On je otkrio šta se dogodilo pre spornog snimka.

- Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje.

Foto: printskrin/instargam/moj_beo_grad_

 

Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa - pravda se I. B.

Podsetimo, objavljivanje snimka šokantnog nasilja ustalasao je društvene mreže u Srbiji. Na njemu se vidi kako stariji muškarac nekoliko puta bezobzirno udara ženu, koja je pokušavala da razdvoji pse. Uz to, on je nogom nekoliko puta udario i njenog psa, uzvikujući joj da ne dira njegovog kera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Po njegovom izgledu i stilu oblacenja se vidi ko je i sta je.

Pitanje

pre 2 godine

Zenu ostro kazniti zbog vodjenja psa bez povoca a ovog siledziju zbog nasilja. Kako njen pas nije napao onog drugog? Nadam se da zena ima muza ili brata.

Dule

pre 2 godine

J.bali vas kerovi. Da da život za psa??? Bolesnik.

Goran Bras

pre 2 godine

Pa smeće i g,,,o jedno tako spašavaš psa ,biješ devojku ,pa što ti ja smradu jedan nisam bio tu iako sam deset scm .manji od tebe i deset g.stariji m.ti h..m

Srbi su poturad narod gubitni

pre 2 godine

servsko cigaska istocnjacka posla

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set