• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

07:38

PREOKRET? Prebijena žena mesecima zlostavljala životinje? Maltretirala ih šokerom po Zemunu?

printscreen

Beograd

PREOKRET? Prebijena žena mesecima zlostavljala životinje? Maltretirala ih šokerom po Zemunu?

Podeli vest

Tenzija zbog incidenta koji se dogodio u Zemunu, kada je muškarac prebio ženu nakon svađe oko pasa, ne jenjava! Napadač je uhapšen, a sada se pojavjuju informacije da pretučena gospođa mesecima maltretira lutalice, ali i vlasničke pse.

Na snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako muškarca udara krvnički ženu koja drži njegovog psa, kako kuče ne bi napalo njenog labradora. Od siline udarca, ženi su navodno polomljena dva zuba, a nakon medijske bure koja se podigla muškarac je uhapšen. On je javno izjavio da mu je žao što je to učinio i da je ženu udario u želji da svog psa razdvoji od njenog. 

Foto: printscreen

 

Iako se na snimku jasno vidi da to što je on govorio nije istina, sada su se pojavile nove informacije. Naime, stanovnici Zemuna kažu da od ranije dobro poznaju gospođu koja bez povodca šeta svog labradora Kena. 

Foto: printscreen

 

Oni tvrde da žena žesto šokerom napada ulične pse koji priđu njenom ljubimcu, ali i vlasničke. Takođe, pojavile su se tvrdnje da ume čak da napadne i decu. Šta je zaista istina u ovom slučaju, utvrdiće policija.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Na snimku se jasno VIDI strasno nasilje ovog covjeka, koje se nicim ne moze opravdati!!! Kod ovako vidnih dogadjaja, komentari "za i protiv" su porazni!!!

pera rogonja

pre 2 godine

Cime se vi bavite u Srbiji.Od kada je kucicima mesto u stanu ili kuci.Drzati kucice i macke u stanovima je dno dna.Njima je mesto u drvoristima.M enjate zakone za djukele kako da ih setaju.Ko skuplja govna od kucica i macaka kada seru gde god stigne.Resili smo sve probleme u Srbiji i ostalo nam je da resimo pitanje djukela koji boldesnici cuvaju u stanovima.Isti ti borci puste te djukele na ulicu kad im dosade.Ko je procesuiran za ove gadosti.Pravo Srbijo cuvaj djukele!

Ja

pre 2 godine

Mislim da ipak tebi mesto nije u kuci/stanu? Sam naziv kucni ljubimci, sta ti njubu tu nije jasno?

HN

pre 2 godine

Досадни сте са публиковањем ових наручених коментара, који циљају за одбрану скота. На снимку се јасно види да је њеног пса који је очигледно са разлогом шетан без повоца, напао управо пас на повоцу. Него дебил није само напао и ударао жену, него се и иживљавао на њеном псу, шутирајући га. Скот неопевани!

Ja

pre 2 godine

Ona neka odgovara za svoja dela a nasilnik za svoja i to je to.

VamTam

pre 2 godine

Nisam za nasilje, mada je nekad nekome potreban restart.

Sasa

pre 2 godine

I zar je to opravdanje za ovog nasilnika, alo žena je nečija majka, sestra ćerka!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set