• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2022

15:32

JEDNA OD NAJVEĆIH KONCERTNIH ATRAKCIJA U REGIONU PONOVO U  BEOGRADU

Informer

Beograd

JEDNA OD NAJVEĆIH KONCERTNIH ATRAKCIJA U REGIONU PONOVO U BEOGRADU

Podeli vest

Poznati Balkan-pank-folk bend Brkovi, nakon četiri godine održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu, a kao specijalne goste najavljuju popularni bugarski orkestar Kamčija sa pesmom Kombajn-vršalica (Vasko Žabata) koja je postala najaktuelniji hit u regionu, a ovo će biti njeno premijerno izvođenje u Srbiji! Još jedan gost koncerta biće Travolta iz Borča Grede koji će svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Šemso i ekipa

Posle poslednjeg samostalnog koncerta u prepunoj Hali sportova “Ranko Žeravica” koji je održan 2018. godine i koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike, ”brkati momci” se vraćaju na beogradsku scenu 07. oktobra i to pravo u Hangar Luke Beograd. Koncert počinje u 21h, a ulaznice će se naći u prodaji od četvrtka, 25.avgusta na https://tickets.rs/tour/brkovi_436

Foto: Informer

Brkovi postoje već 18 godina i od tada su izdali 7 studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope i tako postali jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu, koja poslednjih godina rasprodaje veliku većinu koncerata i učestvuje na svim najznačajnijim festivalima.

Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali "PunkFolkWellness". Brkovi su ovog proleća nastupom u Minhenu započeli turneju "Novo (Ne)normalno" i nastavljaju je širom regiona i čitave Evrope nižući nastupe na gotovo svim renomiranim festivalima, a sada stižu i pred beogradsku publiku.

Foto: Informer

U toku je prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 1.000 dinara, dok je fun pit ulaznica trenutno u prodaji po promotivnoj ceni od 1.500 dinara. Na dan koncerta cena regular karte iznosiće 1.500 dinara, dok će fun pit dostići cenu od 2.000 dinara.

Povodom početka prodaje karata u toku je akcija 1+1 kojom prvih 50 najvećih fanova ima priliku da uz kupljenu jednu regular ulaznicu dobije još jednu poklon kartu za nastup svog omiljenog benda. Zato požurite na prvu biletarnicu ili online na https://tickets.rs/tour/brkovi_436

Vidimo se u Hangaru Luke Beograd na jedinstvenom pank-folk-wellness spektaklu!

Više informacija na: https://tickets.rs/.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set