• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2023

14:04

ČOPOR GLADNIH I NAPUŠTENIH PASA HARA KOŠUTNJAKOM! U potrazi za hranom uništili "tojotu", građani u strahu: Sledeća meta bi mogla da budu DECA! (FOTO)

Privatna arhiva

Beograd

ČOPOR GLADNIH I NAPUŠTENIH PASA HARA KOŠUTNJAKOM! U potrazi za hranom uništili "tojotu", građani u strahu: Sledeća meta bi mogla da budu DECA! (FOTO)

Podeli vest

Čopor pasa "rastrgao" je prednji deo automobila "tojota" na Košutnjaku, građani su uznemireni jer strahuju da bi možda sledeća meta mogli da budu upravo oni

Sve se to dešavalo usred elitnog naselja na Košutnjaku u Beogradu. Čopor gladin pasa, u jurnjavi za mačkom, koja je spas potražila ispod nove "tojote", vredne više od 30 hiljada evra, bukvalno je rastrgo prednji deo ovog automobila i njegovom vlasniku Petru Todoroviću načini veliku materijalnu štetu.

Uništena je prednja maska, farovi i kompletna plastika ispod motora i plastična oplata na krilima automobila. Oštećeno je kvačilo i prednja guma na automobilu.

- Ovo nije prvi put da čopor gladnih i napuštenih pasa u jurnjavi nasrne na autombobil ispod čijih točkova ili haube je u borbi za "goli život", spas potražila mačka. Dok ona beži ispod branika točkova, razjareni psi kidaju automobil - kaže za Informer Zoran Pavlović, upravnik stanbene zajednice pred čijim ulazom se dogodio ovaj neravnopravni dvoboj male mace i razjarenih pasa.

- Ovo je, koliko ja znam, deseti slučaj, da taj isti čopor, koji inače hara Košutnjakom i okolinom, čini veliki štetu vlasnicima parkiranih automobila. Naravno da smo slučaj prijavljivali nadležnima u gradu koju su zaduženi da vode računa o sudbini napuštenih pasa. Imali smo obećanje da će ekipa "šintara" krenuti u hajku što se do današnjeg dana nije dogodilo. Razmere ovo štete, načinjene na novom automobili tek nedavno kupljenom, su velike - kaže nam Zoran Pavlović. 

Foto: Privatna arhiva

Kako ističe naš sagovornik, i kada zanemarimo štetu koja će biti na neki način sanirana, ne sme se zanemariti činjenica da bi sledeća meta ovog čopora mogla da budu i deca.

- Ne smemo ni jednog trena da zanemarimo i mogućnost, da ovi napušteni psi, a svakim danom sve ih je više i više, u potrazi za hranom i golim preživljavanjem, mogu iz čista mira da krenu da kidišu na decu, prolaznike i građane koji su primorani da u kasne sate dolaze svojim kućama - upozorio je Zoran Pavlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 1 godinu

Živa istina. Svinje jedu trabanta a psi toyote. Ljudi vozite se biciklom.

Dragan

pre 1 godinu

Policija neka priupita vlasnika gde je razlupao auto? Možda su mu auto rasturili vrapci ili neke opasnije zverke kao što su kanarinci. Ima raznih zverki u elitnim delovima grada, pevaljki koje razbucaju džip generalalu policije, pa se slikaju zagrljeni. Posebna priča su deca koja duguju dilerima za "crte", pa im straaju tatina kola. A dug i dalje ostaje da se plati.

plamen palikuća

pre 1 godinu

Slobodno da se zanastalu štetu obrati jeleni Karleuši. Ima para pa nek mu plati štetu ta zaštinica životinja.

Ovo da poveruje samo neko bez

pre 1 godinu

Ajde ne lupetajte, psi da su ma kako izgladneli, ne jedu macke, a jos manje kidaju metalne delove automobila. Prestanite da lazete. To je i fizicki nemoguce da zubi psa otkinu metalnu karoseriju na kolima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set