• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.02.2023

20:12

PA, KAKAV JE SAD OVO OGLAS?! Izdaje se krevet na Zvezdari, cena nije sporna - uslovi su ono što šokira! (FOTO)

printscreen

Beograd

PA, KAKAV JE SAD OVO OGLAS?! Izdaje se krevet na Zvezdari, cena nije sporna - uslovi su ono što šokira! (FOTO)

Podeli vest

Jedan vlasnik stana na Zvezdari nedavno je objavio oglas u kom traži cimera. U oglasu je jasno naveo sve svoje uslove i ponudu, odnosno da iznajmljuje ležaj u garsonjeri u Bračkoj ulici za 100 evra... Uslovi su ono što je svima odmah privuklo pažnju

Pre svega na oglas mogu da se jave samo muške osobe, navedeno je u oglasu, a druga dva uslova su svima koji su pregledali oglas bili poprilično simpatični.

Kako navodi vlasnik stana, to treba da bude osoba koja "je zaposlena i ne pije". Ovo je slika koju je postavio.

Foto: printscreen

U pitanju je stara gradnja objekta, a stan se nalazi u prizemlju...

Zanimljivo, iako vlasnik nije zainteresovan za ljude koji piju ili ne rade, ne smeta mu ako ste pušač, a nije naglašeno da li su u cenu stana uključeni i računi.

Foto: printscreen

Podsećanja radi, bezobrazluk pojedinih stanodavaca ne prestaje da iznenađuje. Od izdavanja neurednih i nefunkcionalnih prostora do traženja basnoslovnih suma za stanove koji ne vrede toliko.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set