• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2023

18:10

U SRBIJI MOŽEMO DA SE SKUĆIMO I ZA 5.000 EVRA!? Ipak, svi gledaju domaćinstvo od 15.000, krov nov, voda bunarska (FOTO)

printscreen

Društvo

U SRBIJI MOŽEMO DA SE SKUĆIMO I ZA 5.000 EVRA!? Ipak, svi gledaju domaćinstvo od 15.000, krov nov, voda bunarska (FOTO)

Podeli vest

Cene nekretnina u Srbiji ne prestaju da luduju? Tako se čini, ali većina koja bi da se u ovom periodu "skući", očekuju i to da će se obistiniti prognoze stručnjaka - odnosno da nas na proleće čeka "normalizacija" cena

Na društvenim mrežama postoji mnogo oglasa u kojima vlasnici bez posredovanja nude svoje nekretnine, najviše na izdavanje, ali i prodaju, a pored toga ima i agencija koje "pucaju" baš na niže cene, odnosno one do 15.000 evra - ne samo za ljude koji žele da se skuće, a nemaju više od tog budžeta, nego i za one koji bi jeftino da dođu kupivši vikendicu na selu.

Neke cene su više nego iznenađujuće poput 100, 33 ili 44 evra po kvadratu za zidane kuće...

Lokacija jeste bitna, ali prioriteti su se mnogima promenili, posebno posle konkursa države Srbije koja poklanja seoske kuće u vrednosti do 10.000 evra, najviše mladima i porodicama koje žele da žive na selu i bave se zanimanjima vezanim za to mesto... Između ostalog, akcija koja ima za cilj da spreči odumiranje srpskih sela, izazvala je veliko interesovanje mladih parova koji bi da porodice podižu na svojim imanjima, daleko od grada. Tako, selo postaje sve traženije i popularnije...

Ponude na selima su raznovrsne - od skromnih kućica, do velelepnih vila. Ali, ko ne može da izdvoji mnogo, a opet želi da je "svoj na svome" može za cenu jednog beogradskog kvadrata da kupi gotovo celo imanje! Pogledajte najsvežije ponude...

Celo domaćinstvo za 15.000

Foto: printscreen oglasi

Foto: printscreen oglasi

Vlasnik iz okoline Paraćina nudi na prodaju čitavo domaćinstvo za 15.000 evra uz napomenu da je reč o useljivoj kući sa potpuno novim krovom, koja ima svoju bunarsku vodu.

Foto: printscreen oglasi

Po polovina od dve kuće na 12 ari za 5.000 evra

Ovaj oglas se odnosi na okolinu Knjaževca, odnosno selo Ravno. U oglasu je naglašeno da su dodatna ulaganja potrebna, ali i pored toga, oglas i povoljnost cene kuće i zemljišta je mnoge iznenadila...

Foto: printscreen oglasi

Foto: printscreen oglasi

Foto: printscreen oglasi

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija