• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.04.2023

12:08

SNEŽNO NEVEREME ČUPALO STABLA IZ KORENA! Ogromno drvo palo na parkirane automobile u Beogradu

printscreen

Beograd

SNEŽNO NEVEREME ČUPALO STABLA IZ KORENA! Ogromno drvo palo na parkirane automobile u Beogradu

Podeli vest

Ogromno drvo palo je na uglu Marijane Gregoran i Stevana Dukića na Karaburmi na parkirane automobile i pričinilo materijalnu štetu.

Jedan broj beograđana neprijatno je bio iznenađen jutros zbog problema koje je izazvalo snežno nevreme koje se dogodilo u Beogradu. 

Zbog težine snega, ali i jakog vetra koji je duvao širom Beograda padala su stabla. 

- Ogromno drvo palo je na uglu Marijane Gregoran i Stevana Dukića na Karaburmi. Stablo je palo na parkirana vozila ali delom i na put. Zbog toga je jutros u ovom delu Beograda nastupio kolaps, usled kog su se autobusi i ostala vozila kretali se usporeno - rekao je sagovornik Informera koji živi u navedenom delu grada.

Foto: informer.rs

 

Nažalost jedno stablo palo je i na Zvezdari. 

- Drvo je palo na ulazu u igralište kod ulice Milorada Šapčanina na Zvezdari. srećom niko nije povređen niti je pričinjena materijalna šteta - rekao je čitalac Informera koji nam je prosledio fotografije. 

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Podsetimo, jutros su povređene i dve devojčice 13 i 16 godina kada je na njih palo stablo.

- Na dve devojčice je jutros u 7.45 sati u Borskoj ulici pala grana drveta. One su vozilom Hitne pomoći prevezene u Tiršovu. Jedna od njih se žalila na boleve u predelu kičme - rekao je ranije sagovornik Informera upoznat sa slučajem.

Podsetićemo da je jutro u Beogradu i uopšte u Srbiji obeleženo i većim brojem saobraćajnih nesreća, te je se oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Z

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set