• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

05.11.2017

17:06

ŠIPTARSKI PAKLENI PLAN! PROJEKAT "OKUPACIJA DO NIŠA": Albanci kupuju sve na jugu Srbije!

Društvo

ŠIPTARSKI PAKLENI PLAN! PROJEKAT "OKUPACIJA DO NIŠA": Albanci kupuju sve na jugu Srbije!

Podeli vest

Na jugu centralne Srbije, primera radi, poslednjih 15 godina, kupuje se sve što je srpsko. Naročito u Bujanovcu i Medveđi. U tim opštinama ima neuporedivo više birača nego građana, zbog hiljade i hiljade fiktivno prijavljenih Albanaca spremnih za preuzimanje lokalne vlasti uz pomoć lažnih prijava i uz prikrivenu podršku stranog faktora

Na okruglom stolu koji je bio posvećen unutrašnjem dijalogu o Kosovu dekan Pravnog fakulteta „Megatrend" Živko Kulić s pravom je upozorio: "Ne smemo povlačiti brzoplete poteze. Ne smemo praviti greške koje će buduće generacije teško moći da isprave".

U Nišu 11.000 Albanca

Da Albanci tajno kupuju jug Srbije, kao i da se, prema lokalnim procenama, u poslednjih pet godina na područje Niša doselilo se oko 11.000 Albanca sa Kosova i Metohije, već je bila tema Sputnjika. Razlog tome je besparica Srba i cilj Albanaca da se prošire van administrativne linije Kosova, te je masovna kupovina srpskih kuća i zemljišta od Srba počela još 2010.

- Na Kosovu se ne brani samo Kosovo nego i jug centralne Srbije, Raška oblast, Vojvodina, a zašto ne reći i zapadna Makedonija, pa i Crna Gora. Velikoalbanski orao je visoko uzleteo, zapadni vetra mu sve jače duva u leđa. Na jugu centralne Srbije, primera radi, poslednjih 15 godina kupuje se sve što je srpsko. Naročito u Bujanovcu i Medveđi. U tim opštinama ima neuporedivo više birača nego građana, zbog hiljade i hiljade fiktivno prijavljenih Albanaca spremnih za preuzimanje lokalne vlasti uz pomoć lažnih prijava i uz prikrivenu podršku stranog faktora. Tvorci i sledbenici velikoalbanskog nauma, smatraju, naime, da je sa Kosmetom priča završena, zbog čega polako pripremaju teren za stvaranje novih 'Kosova' radi nasilne albanizacije novih prostora, pod već oprobanim izgovorom da se mora priznati nova realnost, što je najveća potvrda da ih stavovi, planovi i eventualno novi ustupci Beograda, ne zanimaju. Naprotiv, ustupci ih samo čeliče i junače da istraju u svojim planovima - rekao je Kulić.

Podsećanja radi, premijer tzv. države Kosovo Ramuš Haradinaj nije bez razloga u izbornoj kampanji poručio Srbiji da izbriše Kosovo iz svog Ustava, ili će u suprotnom uzeti trećinu teritorije Srbije i "pripojiti je Kosovu", počevši, kako je rekao, od Niša.

PO SVIM ZAKONIMA I PRAVILIMA KOSOVO JE DEO SRBIJE: Čepurin poručio Zapadu da Rusija podržava zakonita prava Beograda!

Mediji su puni napisa da je najbogatiji Albanac, milijarder Bedžet Pacoli, sada ministar spoljnih poslova u Prištini, spremio čak 250 miliona evra u kešu kojim će albanski ekstremisti na jugu Srbije u narednim mesecima kupovati zemljište, nekretnine i firme. To je samo prva faza u pokušaju realizacije zločinačkog projekta "velike Albanije", upozorili su, po pisanju srpskih medija, izveštaji srpskih bezbednosnih službi.

Da Albanci tajno kupuju jug Srbije, kao i da se, prema lokalnim procenama, u poslednjih pet godina na područje Niša doselilo se oko 11.000 Albanca sa Kosova i Metohije, već je bila tema Sputnjika. Razlog tome je besparica Srba i cilj Albanaca da se prošire van administrativne linije Kosova, te je masovna kupovina srpskih kuća i zemljišta od Srba počela još 2010.

Beta/Fotomomtaža

Posle gradova na red su došla i srpska sela iz tog kraja. Albance najviše zanima oblast oko Vranja duž granice sa Bujanovcem, ali i Toplički okrug (Prokuplje, Kuršumlija, Blace…), tačnije, sela blizu administrativne linije sa Kosovom, a za imanja u tim mestima Albanci daju nekoliko puta veću cenu od realne.

TAČI I PACOLI U PANICI, PROPADE IM LAŽNA DRŽAVA: Posle Surinama još zemalja REŠENO DA POVUČE PRIZNANJE KOSOVA!

Novinari iz lokalnih medija iz tih gradova kažu da se sve odvija pod nevidljivim plaštom i tiho, a da se na ulicama i selima po jugu Srbije sve češće čuje albanski jezik, dok građani tih delova Srbije žive u strahu da će zbog sve većeg priliva Albanaca sa Kosova doživeti sudbinu Srba sa Kosova.

Premijer tzv. države Kosovo Ramuš Haradinaj nije bez razloga u izbornoj kampanji poručio Srbiji da izbriše Kosovo iz svog Ustava, ili će u suprotnom uzeti trećinu teritorije Srbije i "pripojiti je Kosovu"

Najveća pomama Albanaca za srpske stanove je svojevremeno bila u Nišu, gde je, prema nekim nezvaničnim podacima, u poslednje tri godine oko 1.500 Albanaca dobilo vlasništvo objekata u tom gradu. Gledano na širem području Niša, taj broj dostiže i 11.000.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Lider DOS prodao SAD Holbrukovu GARANCIJU O NEPRIZNAVANJU KOSOVA!

Međutim, ne postoje zvanični podaci o tome koliko je tačno Albanaca sa Kosova i gde kupilo zemlju po južnoj Srbiji, pre svega jer se kupoprodajni ugovori odvijaju preko Srba sa Kosova.

Sve se odvija po slovu zakona. Tako, na primer, Albanac daje Srbinu pare da na svoje ime kupi određenu nekretninu, a u sudu se napravi ugovor po kom Albanac, navodno, upravo tu sumu pozajmljuje Srbinu, dok se kao garancija da će mu novac biti vraćen navodi upravo ta nekretnina.

ZAPAD TAČIJA DO KRAJA GODINE "PUŠTA NIZ VODU": Zmiju čeka Sud za ratne zločine, ovaj put mu nema spasa!

Srbin "ne vrati pare na vreme" i na taj način Albanac postaje vlasnik stana, a da pritom ne ostavi trag o kupoprodaji. Srbi za to dobijaju dogovoreni procenat u novcu, a neretko su u celu priču uključene i agencije za nekretnine, ali i srpski i albanski advokati. Pošto se Albanci sa Kosova i dalje smatraju građanima države Srbije, mogu slobodno da kupuju nekretnine po Srbiji.

Informer

Novi Pazar se, takođe, nalazi na spisku poželjnih lokacija, ali se kupci tamo uglavnom interesuju za velika seoska imanja, udaljena od grada, zbog čega se po medijima često spekuliše da je reč o pripadnicima vehabijskog pokreta. Pridošlice u okolini Pazara vrlo su zainteresovane i za kupovinu imanja u Apatinu, u Vojvodini, gde je navodno već kupljen veći broj salaša i drugih nekretnina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mikac

pre 6 godina

Nije problem u albancima nego u nama srbima i nasoj vlasti.Zasto se svakom albancu prilikom kupovine nekretnine ili zemlje ne trazi poreklo novca. Lazna prebivalista opstaju iskljucivo zbog nerada policije. Stranac nikako ne moze biti upisan kao birac a domace albance proveravati i kaznjavati. Albancima sa KIM uredbom privremeno zabraniti da po Srbiji mogu da kupuju nekretnine i da se prijavljuju.

Milan

pre 6 godina

I? Šta država planira da uradi da bi preokrenula ili zaustavila ovaj pakleni plan? Izgleda da će u EU 2022. ući samo Beogradski pašaluk.

k63

pre 6 godina

NISTA NOVO. TAKO JE BILO I OSAMDESETIH. I TADA SE DRZAVA PRAVILA SLEPOM, A SRBI SVE PRODAVALI ZA BRDO PARA I KUKALI KAKO SU OTERANI. UGLEDAJTE SE NA SPANIJU.

Angelo

pre 6 godina

Prvo: u Nisu nema Albanaca u tim ciframa!!! Drugo: Veliki br,Albanaca tj Shiptara bezi s Kososova u Evropu glavom bez obzira a veliki deo se leci od malignih oboljenja na VMA BG... Trece: Srbi pravite decu!!!

nada

pre 6 godina

A i mi Srbi smo laki na pare pa nije vazno kome prodati vec sto vise zaraditi - ja im ne bih ni koru hleba prodala - ti isti su nas i proterali sa svojih ognjista i porodice nam poubijali a da nisu odgovarali !!!!!!!!!!!!!!!! Vucicu menjaj zakon pod hitno da ne bude kasno !

Rodoljub

pre 6 godina

Ista stvar je i sa muslimanima u Republici Srpkoj!\n

Zoran

pre 6 godina

11000 siptara je prijavljeno u Nisu. Za stalno. A ja ne mogu da resim prebivaliste sopstvenoj zeni sa kojom zivim preko 30 godina, a koja je resila da vise ne bude raseljeno lice nego da ima prebivaliste tamo gde i ostali deo porodice.Ali...Ko razume shvatice...

Dzoni

pre 6 godina

A mi branimo kosovo,A oni uveliko kupuju zemlju do niša.. vlast ćuti ,e kukala nam majka..jadna naša deca i unuci...i definitivno ispunice svoj san i biće velike albanije za 50 ak godina...

realno

pre 6 godina

Treba usvojiti zakon po kome su ti ugovori o pozajmljivanju novca između fizičkih lica uz garanciju za neku nekretninu ništavni i protivustavni jer se na taj način izbegava standardna poreska procedura ili kako god, može da se usvoji i nekakav retroaktivni zakon po tom pitanju gde bi oni koji pozajmljuju novac morali prvo da prikažu poreklo svoje imovine i tih para koje daju drugima, a pošto je to u suštini prljav novac od droge i trgovine organima tako nešto nikad ne bi moglo da se opravda nekim legalnim poslovima i zaradom, zbog čega bi sve palo pod reviziju i poništavanje takvih ugovora.

ATOMSKA SPARTA

pre 6 godina

Rusima treba dozvoliti da imaju svoju vojnu bazu na celom jugu Srbije i u Raškoj oblasti, TAČKA! Pa neka se onda NATO bije sa Rusima ako sme, a ne sa Srbijom,

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 6 godina

Srbi iz Srbije ne samo da su prodali Krajinu, vec bi prodali i rodjenog cacu a da nece komad zapustene zemlje. U tome svemu prednjaci Beograd kme je do Kosova i juga Srbije stalo kao do lanjskog snjega. Ali nece dugo proci bit ce tjesno i njima u Beogradu. Siptari i drugi nesrbi ce preplaviti Srbiju i bez rata. Svojom brojnoscu. Dok Srbin u prosjeku ima pola djeteta a mozda ni toliko po porodici, oni se kote i osvajaju sve pred sobom kao kuga. Mislim da to sve politicare ove danasnje i one prije njih ne interesuje jer su oni svoje porodice a i pra unuke obezbjedili. Ostatku Srbije kako bude. Asve mi se cini da nece biti nikako.

gagula

pre 6 godina

Ne kupuju albanci nego srbi prodaju!!!Albanci ne mogu da kupe ako srbi neće da prodaju.A srbi su inače poznati da prodaju sve za dobru cijenu,pa i po tome da su masovno prodali vjeru za večeru!!!pljuc

crni

pre 6 godina

mislim da ce se nasi krimosi malo naljutiti.\nprvo staviti van snage ili oporezovati ugovore o pozajmici ako nisu overeni kod npr notara a ako ne plate porez npr 30% na pozajmicu i kamatu oduzima se kompletna imovina, zatvor i kazna npvcana po ceni zalozene nekretnine. naravno cekati sud i sve na sudu lepo upakovano jer je tesko krivicno delo.\nnazalost ovo nece proci jer i nasi kriminalci rade na isti nacin\n

Bumerang

pre 6 godina

E, moja Srbijo, nas Srbe iz Hrvatske, kada si trebala da podržiš u našim pravima, pustila si nas niz vodu. Danas smo obespravljeni i rasejani po svetu, a oni koji su ostali ne mogu da žive kao ljudi sa porodicom. Klečite pred zapadom, a trebali biste da klečite pred Gospodom i molite se za spas Srbije!

Miki

pre 6 godina

Kako su oni na kosovu srbima promenili posedovni list u katastaru,a da im mnogi srbi nisu ni prodali kuce i imanje,tako i vi njima prepravite njihove kupene kuce i imanja u srbiji, u nasim katastarima, bez njihovog znanja, i opet ce biti zemljiste srpsko.

Cile

pre 6 godina

Mislim da ce jednog dana neka srpska vlast kasno shvatiti da je ocuvanje kulturnog i geografskog identiteta bilo najvaznije drzavno pitanje,a ne reforme EU, investicije i doing business lista.

Radovan Stošic

pre 6 godina

Doneti zakon I zabraniti prodaju nekretnina Albancima I prosto to odseci jednim potezom?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija