• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2018

17:53

PREDSTOJI NAM NAJVEĆA SEOBA SRBA: Alarmantno upozorenje vladike Jovana, HRVATSKA JE VEĆ IZGUBLJEN SLUČAJ!

Društvo

PREDSTOJI NAM NAJVEĆA SEOBA SRBA: Alarmantno upozorenje vladike Jovana, HRVATSKA JE VEĆ IZGUBLJEN SLUČAJ!

Podeli vest

Srbi se masovno iseljavaju iz Hrvatske, sa Kosova i Metohije, izjavio je vladika slavonsko-pakracki Jovan i dodao da strahuje da ce taj talas zahvatiti i Srbiju i ostatak Balkana 

Gde god se selio i gde god se nalazio srpski narod, stub mu je Srpska pravoslavna crkva, koja je već pred izazovom da prihvati novi talas iseljenika, rekao je vladika Jovan. 

- Ono o čemu se ne priča jeste da se nalazimo usred sveopšte seobe koja je sada pogodila Hrvatsku, ali nema sumnje da će zahvatiti i ostatak jugoistočne Evrope, Balkana ili kako već da nazovemo ovaj naš kraj sveta - ističe vladika.

(VIDEO) VUČIĆ IZ MOSKVE: Sa Putinom ću razgovarati o pitanju Kosova i Metohije!

Vladika Jovan je upozorio da će se selidba Srba iz Srbije desiti kada EU olakša zapošljavanje državljanima zemalja koje još nisu članice Unije, prenela je Mitropolija crnogorsko-primorska. 

(VIDEO) LAZANSKI OTKRIVA: Vučić će sa Putinom marširati u stroju Besmrtnog puka i nositi sliku svog dede!!

Dodao je da će te seobe Srba pokrenuti stanje u društvu koje je prouzrokovano ratovima devedesetih godina, ali i pljačkom i lošom materijalnom situacijom.


Vikipedija

- Usled toga, mlad čovek ne vidi budućnost u svojoj otadžbini. U takvoj situaciji on se okreće zemljama starog kapitalizma u kojima postoje standardi i radničko dostojanstvo. U ovom trenutku Nemačka nudi milion radnih mesta - ukazao je vladika Jovan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mswati III

pre 5 godina

Logično. Svako želi bolji život, da živi u uređenoj državi a ne u tvorevini poltrona, kupljenih diploma i lopova. Otadžbina je ona koja ti to omogućava a ne ona koja te uništava na svakom koraku.

Nikola srbin

pre 5 godina

Nije svaki Jovan prorok, pa neka je i vladika. Ono sto je pametno, ostace ovde. Pametnom i smernom je svuda dobro.

SasaV

pre 5 godina

U Srbiji se vec poodavno neslusaju oni crkveni velikodostojnici kojima je dobrobit i prosperitet naseg naroda na prvom mestu nego upravo oni koji u neslozi vide svoj napredak...

TT

pre 5 godina

Ne vidim ni jedan razlog zasto bi bilo ko, ko ima priliku da ode na zapad u neku normalnu drzavu, ostao u Srbiji ili bilo kojo drugoj zemlji okruzenja ..

Miki

pre 5 godina

Od 6 ili 7 miliona koliko nas sada ima za godinu dana bice nas oko 5 miliona i to je kraj Srba i Srbije.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija