• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.12.2018

14:20

MALI SREĆKO (3) SUTRA DOBIJA NOVI DOM I PORODICU! Njegovi roditelji STRADALI U BUNARU, a on tri dana proveo SAM U KUĆI, GLADAN I PROMRZAO!

Društvo

MALI SREĆKO (3) SUTRA DOBIJA NOVI DOM I PORODICU! Njegovi roditelji STRADALI U BUNARU, a on tri dana proveo SAM U KUĆI, GLADAN I PROMRZAO!

Podeli vest

Mali Srećko Anđelković (3) iz Poljne kod Trstenika, čiji su se roditelji prošle subote udavili u bunaru dok su krali kupus, a on tri dana proveo sam u kući, gladan i promrzao, dobiće u ponedeljak novi dom i porodicu

Dečak je trenutno na dečjem odeljenju kruševačke bolnice, gde o njemu brine čitav tim lekara, socijalnih radnika, psihologa i vaspitača.

Doktorka Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice u Kruševcu, kaže da je mali Srećko prošle subote u ranim jutarnjim satima dovezen sanitetskim vozilom u njihovu ustanovu.

- Ovde je urađena celokupna dijagnostika. Dete je zadržano u bolnici, uključena mu je terapija jer mu je ustanovljena blaža upala gornjih disajnih puteva. Dete je dobro. U njegov oporavak je uključen ceo tim naših lekara, kao i klinički psiholog, socijalni radnici, pedagozi i vaspitači iz Predškolske ustanove "Nata Veljković" - kazala je direktorka bolnice.

MALI SREĆKO ZOVEI MAMU I TATU! Dečaku (4) čiji su roditelji upali u bunar i poginuli, NIKO SE NE USUĐUJE DA KAŽE ISTINU!

Prema nezvaničnim saznanjima, mali Srećko će u bolnici ostati do ponedeljka, a do tada će, kako se očekuje, biti odlučeno da li će brigu o njegovom smeštaju preuzeti neko od bližih rođaka ili možda hraniteljska porodica.

U Višem javnom tužilaštvu potvrđeno nam je da je obdukcija leševa Srećkovih roditelja Časlava (57) i Slađane (50) završena, ali da im rezultati još nisu stigli. Što se tiče sahrane, u Mesnoj kancelariji u selu Poljna nemaju nikakvu informaciju o tome kada će se ona održati.

Podsetimo, Slađana i Časlav Anđelković poginuli su prošle subote u selu Stragari kad su prilikom krađe kupusa, po mrklom mraku, upali u neograđen bunar i udavili se.

U to vreme njihov sin Srećko je bio sam u kući. Ostao je tako sam sve do srede, pred zoru, kad je komšija prijavio policiji da nesrećni dečak već tri dana plače i doziva roditelje. Patrola ga je zatekla izgladnelog i promrzlog kako leži na podu, uvijen u ćebence i pribijen uz mačku da bi se koliko-toliko ugrejao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Vi novinari mi se ponekad pravo smučite. Što ste morali obajavljivati da su krali kupus? Mali Srećko će morati živeti sa tim. Zašto mora cela Srbija da zna tako nešto?

Izbori 2024

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija