• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2019

10:23

SMENJEN DIREKTOR DOMA ZA LICA OMETENA U RAZVOJU KOD BLACA u kome su u stravičnim uslovima UMRLE TRI OSOBE! Pokrenuta i policijska istraga!

Društvo

SMENJEN DIREKTOR DOMA ZA LICA OMETENA U RAZVOJU KOD BLACA u kome su u stravičnim uslovima UMRLE TRI OSOBE! Pokrenuta i policijska istraga!

Podeli vest

Pokrenuta je policijska istraga, izveštaj je prosleđen Višem javnom tužilaštvu na dal?e postupanje i čeka se izveštaj o obdukciji

 

Kako Telegraf saznaje, smenjen je direktor Doma za lica ometena u razvoju kod Blaca u kome su u stravičnim uslovima preminule tri osobe.

- Naša inspekcija je bila u Domu u Blacu i pre ove poslednje smrti. Direktor je dobio detaljne isntrukcije šta sve mora da promeni, ali on to nije ispoštovao. U skladu sa brojnim propustima koje je napravio, ministar Đorđević je naložio da on bude smenjen - rekli su za Telegraf.rs iz Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

TRI MISTERIOZNE SMRTI U DOMU ZA OMETENA LICA U TRBULJI! Danas će biti objavljeni rezultati VANREDNE INSPEKCIJE!



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleksandar

pre 5 godina

zasto se nepise o tome kako smo se zadusili za 7 godina 9 milijardi evra kako stoji na zvanicnom sajtu republike srbije,zasto se pise samo o dugu kao procentu BDP a skriva se da se on povecao preko 50% kako to da je dug beograda 2012 bio 400 milona a ne preko milijardu, kako to da vesic sme da bude na vlasti u beogradu kad je unisto kosarkaski i fudbalski klub crvena zvezda pa se hvali kako je on doveo putina na marakanu a zvezda se u njegovo vreme zaduzila 30 miliona evra. nije problem sto je pitanje o kosovu premesteno iz UN u evropsku uniju zato sto je to moralo da bude premesteno jer ne mozete u UN da pregovarate o necemu sto se ne vodi kao statusno pitanje a i dalje se u UN vodi pitanje o statusu kosova, nije odluka medjunarodnog suda zvanicna nego savetodavna odluka sto se ne prica o tome kako je na kosovu milanu radoicicu pronadjen kokain u stanu zasto je juce na pinku receno kako je zena koju je haradinaj postavio za ministra clanica SZS zar nije sinisa mali vodio privatizacije u srbiji i da su se preko 20 spornih privatizacije desile u vreme kostunice i dinkica a ne demokratske stranke zasto se ne kaze da je kosovo proglasilo nezavisnost kad je premijer bio kostunica Trazite uvodjenje kazne za krivicno delo obmane

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17