• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevne/mediji

07.03.2019

14:08 >> 14:35

(VIDEO) EVO ŠTA SRBIJA IMA U SVOM POSEDU! SNAGA I MOĆ: Avion MIG-29 poleće pod "RUČNOM", a onda...

Društvo

(VIDEO) EVO ŠTA SRBIJA IMA U SVOM POSEDU! SNAGA I MOĆ: Avion MIG-29 poleće pod "RUČNOM", a onda...

Podeli vest

Pre samo nekoliko godina svet je video neverovatno poletanje, pod uglom od gotovo 90 stepeni, boinga 787-9 drimlajner

Ipak, kada su svi pomislili da je ekstremnim pilotskim "sposobnostima" tu očigledno kraj, novi iskorak, napravio je pilot MiG-a 29.

Na početku poletanja sve ide uobičajenim tempom, forsiraju se motori, avion lagano kreće, dobija na brzini i taman kada se odlepi od zemlje, najednom pilot dobija sasvim drugu ideju o pravcu leta...

SRBIJA NE SME DA IH PRIMI! POČINILI ČAK 7.000 RATNIH ZLOČINA i sad su u Nemačkoj, a Švabe bi da ih VRATE NA BALKAN!

Ono što ruski piloti izvode sa MiG 29 graniči se sa fantastikom i krši sve zakone fizike!!!

Uostalom poglesdajte i sami!!!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tucko

pre 5 godina

Imali smo ih i pre pa su nas razbucali kompletno!!Nijedan avion nisu srusili a svi su popadali ko kruske!!Sest komada su nam srusili kao od sale!!

Misko

pre 5 godina

Manevarske sposobnosti mig 29 su vrhunske! Ali ove koje mi imamo ako ne modernizujemo na najveci moguci trenutni standard,a tu prvenstveno mislim na avioniku(radar, samonavodjene rakete vv,sistem za protivelekronsko dejstvo...) mogu samo da nam sliuze za air police i za parade.Iskreno voleo bih da vidim nase migove 29 na nivo smt(bez dopune goriva u vazduhu)ili jos bolje na nivo mig 29k(bez sklopivih krila) Tek onda bi imali respektabilne lovce u regionu koji bi bili u stanju da ako zatreba se suprotstave bilo kom drugom lovcu novije generacije.

Hrvoje

pre 5 godina

Cime li se vi zanosite jadna li vam majka. Najsiromasnija zemlja Europe sa najvisom stopom kriminala,a glavne vam vijesti oruzje i Putinov "lav". Koliko ste zaluđeni...

Vlado

pre 5 godina

Pa pogledaj malo statistiku u EU, pa će ti biti malo jasnije oko siromaštva i kriminala, ali ovde se ne spaljuju nacionalne manjine, kao kod vas! Bitno je da ste vi "kupili" avione od Izraela, ali to ti ne smeta, nego gledaš u komšiluk. Bavite se vi tamo sami sa sobom a nas, kavi da smo, ostavite da rešavamo svoje probleme kako hoćemo i kako umemo.

Juznoprugas

pre 5 godina

Ovaj avion sluzi samo za paradiranje i slikanje.Tj na Batajnici ga samo glancaju. Inace kad siptarski teroristi pucaju po narodu Kursumlijiskih sela(teritorija uze Srbije).Ovaj avion se i dalje glanca.Ne daj boze da se neko seti brani Srpski narod!Postovacu ovaj avion i nasu ratnu avijaciju samo kada brani i ako smeju brane Srpski narod?!

Sekula

pre 5 godina

Vi ste opterećeni srbima, a mi zaludjeni avionima....Rezultat je da mi ne znamo ni da postojite. Vi nam čak, uopšte niste tema razmišljanja, interesovanja, nikakva.

Giša

pre 5 godina

Pa ovako i ja kad startam dvojku odzada se ništa ne vidi samo što ja ne odem u zrakl veču kanal?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija