• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

07.03.2019

12:38 >> 12:45

SRBIJA NE SME DA IH PRIMI! POČINILI ČAK 7.000 RATNIH ZLOČINA i sad su u Nemačkoj, a Švabe bi da ih VRATE NA BALKAN!

Politika

SRBIJA NE SME DA IH PRIMI! POČINILI ČAK 7.000 RATNIH ZLOČINA i sad su u Nemačkoj, a Švabe bi da ih VRATE NA BALKAN!

Podeli vest

Nemačke vlasti primile su oko 7.000 pritužbi da su neki od migranata počinili ratne zločine u svojim zemljama, ali je samo 129 takvih slučajeva istraženo

Nemački Bild javlja da je kancelarija za migrante sve nagoveštaje o mogućim zločinima prijavila tužilaštvu, i saveznoj kancelariji za kriminalnu istragu između 2014. i 2019. godine, prenosi AP.

Dalje navode da je takva informacija data u odgovoru na pitanje u parlamentu i da je potvrdio ministar unutrašnjih poslova.

Između 2015. i 2016. godine oko milion migranata je stiglo u Nemačku, od kojih je većina iz ratom uništenih zemalja kao što su Sirija, Irak i Avganistan.

(VIDEO) UZBUNA U SRPSKOJ! AMERI U BIH ŠALJU DESETINE DŽIHADISTA IZ SIRIJE: Sarajevo krije DOLAZAK OPAKIH UBICA!

Nedeljama hiljade migranata dnevno traži azil u Nemačkoj, pa je vlastima često nemoguće da provere njihovo poreklo.

Istovremeno, zemlje Evropske unije po svaku cenu žele da de reše dela migranata, a prema pisanju tamošnjih medija migrante će poslati na Balkan gde će za njih organizovati velike prihvatne centre.

UZBUNA U BIA! DŽIHADISTI ISIS NANIŠANILI BEOGRAD: SA 15 AKCIJA SRPSKA PRESTONICA JE POKORENA... U životu je jedna smrt, neka bude šehidska!

Naime na na samitu u Briselu pre nekoliko meseci odlučeno je da se razmotri koncept otvaranja prihvatnih centara za migrante van granica EU.

Spekuliše se da bi sever Afrike i Zapadni Balkan mogli biti tzv. tampon zone gde će migranti čekati dok Evropa odluči koga prima. 

Među zemljama u koje bi "višak migranata" trebalo smestiti su BiH i Srbija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin iz srbije

pre 5 godina

Neka ih Merkel vodi kuci, ona ih je zvala.

Avram

pre 5 godina

Treba biti cvrst u stavu da ih ne.treba.ni po koju cenu primati u Srbiju, Crnu Goru I Republiku Srpsku a I celu BiH,jer ce doci vreme da budemo bliski sa nasom.bracom crnogorcima,tamo je trenutno ta luda vlast,I to nije za navek,a mi smo u velikoj vecini svoji I najblizi.

Jebac

pre 5 godina

Eto vam vas vučić jebao vam on mater rođenu....ovo se znalo od samog početka te najezde!!! Naređeno mu je u IV rajh da mora to da obezbedi.....govna nesposobna izdajnička treba u zatvore i na koristan rad!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17