• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

23.03.2019

18:27 >> 18:32

HRABRA BRITANKA USTALA U ODBRANU SRBA I SRBIJE: SEĆAMO SE SVEGA I KAŽEMO - NATO, VI STE UBICE, SRAM VAS BILO!

Društvo

HRABRA BRITANKA USTALA U ODBRANU SRBA I SRBIJE: SEĆAMO SE SVEGA I KAŽEMO - NATO, VI STE UBICE, SRAM VAS BILO!

Podeli vest

Sećamo se svega i kažemo: Sram vas bilo NATO - vi ste ubice, poručila je Liz Pejn iz Britanskog saveta za mir

Američki imperijalizam je stvorio nove planove kako bi ostvario hegemoniju širom sveta, za šta je javno mnjenje pridobijeno sofisticiranim lažima u vidu sprečavanja  humanitarne katastrofe. 

A u dokumentima parlamenta kasnije se pokazalo da je sve to bilo dugo planirano i šta god Beograd uradio ništa se ne bi promenilo, rekla je Pejnova na međunarodnoj konferenciji "Mir i napredak umesto ratova i siromaštva".

SRAMOTA JE ŠTO SRBIMA NISMO POMOGLI 1999, SVAKU UVREDU SRBIJE ILI SRBA TRETIRAM LIČNO: Drugi čovek ruske dume PETAR TOLSTOJ JASAN!

Liz Pejn je dodala da je Britanija još od 1997. podržavala vojnu akciju.

(VIDEO) GENERAL LAZAREVIĆ: Za mene, kao čoveka koji je BRANIO ZEMLJU OD NATO KRIMINALACA, teško je prihvatiti saradnju sa njima!

Ona je ukazala da britanska javnost nije ni znala da su napadani civili i to namerno, nije se govorilo o zločinima.

Foto: Printskrin

GENERAL PAVKOVIĆ: NATO NAS NIJE POBEDIO, a udarili su sa 1.036 AVIONA, 140 KRSTAREĆIH RAKETA, 4.600 PROJEKTILA I 60.000 VOJNIKA!

- Pokreti za mir moraju da iskoridte ovu godišnjicu da uvere ljude šta se stvarno dešavalo i da se bore protiv imperijalizma i NATO-a, da to prenesemo na nove generacije. Ako nastavi imperijalizam neće postojati svet jednakih - poručila je Pejn.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojin

pre 5 godina

SVETU CE TREBATI VREMENA I PUUUNOOO SNAGE DA SAGLEDA ONO STO MI VIDESMO I DEO NAS DOZIVE I PREZIVE - NIJE NAM ZA DZABE DNK STAR 12.000 GODINA A NITI MRZIMO NITI ZAVIDIMO DRUGIMA !!!

DJovo

pre 5 godina

Наша браћа Руси спасилп су нас од највећег зла, које су нам хтели наметнути наши пријатељи са запада којима хрлимо у загрљај,иако нам раде о глави, мазохизам је изгледа, наш јачи о разума, зашто нека одговори наука, али то што нам чине пријазељи са Запада то нико нокоме никада није чиноо, то је неподношљиво да смо доспели у такво стање, да ниште не можемо учинити за себе, већ чекамо милост злотворс да учине нешто добро зс нас,страшно сазнање је то кад знсђс да саша једина браћа руси, тако немогу да нас заштите од звери које нађ држе нож под грлом.

Jokan

pre 5 godina

https://youtu.be/Lyr4YBto3kI Evo mali podsjetnik pa razmisli ljudino

slađa

pre 5 godina

Dobro je kada se glas istine čuje i tamo gde su donošene odluke o agresiji na SRJ 1999. Velika Britanija bi trebalo da iskreno i ozbiljno revidira svoje stavove u odnosu na njene prethodne odluke. Međunarodni kriminalci ne smeju biti jači od suverenih država, a grupa koja je odlučila da bombarduje Srbiju i otrgne deo teritorije jedne sverene zemlje, zapravo čini grupa ljudi koji su po svim merilima odavno zreli za krivično gonjenje. Osim ako Britanija ne želi svoj uzor da ima u onim državama koje su izazvale II svetski rat i njihovim ideologijama.

UFOLOG

pre 5 godina

Ova Britanka je kap u moru. U istoriji ti isti Englezi nam nikad nisu dobro mislili sem nekih pojedinaca kao ova žena.

Garagan

pre 5 godina

Mladića su zajedno sa Karadžićem osudili u Hagu zato što je bombardovao Sarajevo iz koga su minobacačima gadjali Srpske položaje. Hajde da Hag sudi NATO zločincima koji su bombardovali Srbiju i Crnu Goru . Hoće mućak. Ista banda, isti banditi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17