• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

27.08.2019

19:47 >> 19:52

(VIDEO) SRPSKI ISTORIČAR DIGAO NA NOGE MILOGORCE: To što ostane od Crne Gore posle sukoba Mila i Albanaca ujediniće se sa Srbijom!

Društvo

(VIDEO) SRPSKI ISTORIČAR DIGAO NA NOGE MILOGORCE: To što ostane od Crne Gore posle sukoba Mila i Albanaca ujediniće se sa Srbijom!

Podeli vest

To što ostane od Crne Gore, kad je Albanci kao koalicioni partneri i saveznici Mila Đukanovića razbiju po istočnom obodu - ući će u srpsku federaciju sa Srbijom i Srpskom na ravnopravnim osnovama

Dr Aleksandar Raković u emisiji Zeta press na Ju tjub kanalu Zeta pod, analizarao je stanje u Crnoj Gori i naglasio da budućnost Crne Gore je jedino u zajednici sa Srbijom.

Raković dodaje da Srbi u Crnoj Gori ne treba da se mešaju u buduće sukobe Đukanovićevog režima i Albanaca, već treba da gledaju svoja posla.

- To što ostane od Crne Gore, kad je Albanci kao koalicioni partneri i saveznici Mila Đukanovića razbiju po istočnom obodu - ući će u srpsku federaciju sa Srbijom i Srpskom na ravnopravnim osnovama - smatra Raković.

Raković je istakao da Srbe u Crnoj Gori ne treba da interesuje to što će Albanci odvojiti prostor od Ulcinja do Rožaja, jer je to između njih i crnogorskih konvertira.

- Važno je ako dođe do spora između Đukanovićevih konvertita i Albanaca, da Srbi uopšte u tome ne participiraju. Šta god da se dešava između zvanične Crne Gore i Albanaca, nije srpska stvar  - rekao je on i dodao:

- Konvertiti u Crnoj Gori doživeće da im Albanci otcepe dio od Ulcinja do Rožaja, jer vidimo da su oni već počeli da "jačaju svoje mišiće" u Crnoj Gori. Nas to ne treba da interesuje, već samo da zaštitimo svoj narod.

(FOTO) CRNO NA BELO! OTKRIVENA PRLJAVA ZAVERA MILOGORACA I SVETE STOLICE PROTIV SPC! Sada je jasno zašto RIMOKATOLIČKA CRKVA NE REAGUJE NA OTIMANJE SRPSKIH SVETINJA u Crnoj Gori!

Raković dodaje da Srbi u Crnoj Gori ne treba da se mešaju u buduće sukobe Đukanovićevog režima i Albanaca, već treba da gledaju svoja posla.

- To što ostane od Crne Gore, kad je Albanci kao koalicioni partneri i saveznici Mila Đukanovića razbiju po istočnom obodu - ući će u srpsku federaciju sa Srbijom i Srpskom na ravnopravnim osnovama - ističe Raković i apostrofira:

- Odlaskom Albanaca iz Crne Gore i otcepljenjem tog dela Crne Gore, Srbi će imati većinu u Crnoj Gori i pobeđivaće na svim izborima. Đukanovićeva igra da sve integriše protiv Srba i Srbije, obiće mu se na kraju o glavu.

Đukanovićeva Crna Gora nema nikakvu budućnost i otiće u istoriji naglašava Raković.

- Srbi u Crnoj Gori stavljaju srpski nacionalni interes iznad Crne Gore, Srbije i Republike Srpske. A sve te tri naše republike treba da stvore jedan nacionalni srpski cilj - smatra Raković.

IVANA ŽIGON ODRŽALA LEKCIJU MILOGORCIMA: Ponosim se svojim srpskim poreklom, moj prađed bio je blizak rođak kralja Nikole! KAKO ĆETE PRED NJEGOŠA!

Režim u Podgorici pokušaće da otme Cetinjski manastir.

Aleksandar Raković je naglasio da će Zakon o verskim slobodama biti usvojen na jesen i nakon toga režim kreće da nacionalizuje i konfiskuje imovinu Srpske pravoslavne crkve na nekoliko primera. Verovatno će prvo krenuti na neke manje crkve u Katunskoj i Riječkoj nahiji, međutim posebna opasnost sledi na Cetinjski manastir koji pored toga što je središte srpske državnosti Crne Gore, on je i sedište najvećeg srpskog arhiva i muzeja u Crnoj Gori.

- Cetinjski manastir se nalazi u neprijateljskom okruženju gde živi rasrbljeno stanovništvo koje je spremno da u farmerkama po nalogu režima iz Podgorice ide da zauzme manastir i da to prikaže kao narodni bunt - smatra Raković.

Raković je naglasio da Đukanović sasvim sledi korake Ante Pavelića i obrazloženja kojim se opravdava isterivanje SPC iz NDH i Đukanovićeve Crne Gore.

- Istovetne poteze koje je Ante Pavelić pravio 1942. godine sa hrvatskom pravoslavnom crkvom pravi današnji režim u Podgorici, koji ima istu nameru da uradi sa tzv. crnogorskom pravoslavnom crkvom - istakao je Raković.

On smatra da ovo što se dešava u Crnoj Gori je izdanak hrvatske pravaške i frankovačke nacionalističke ideologije.

SEDI JEDAN, OVAKVU GLUPOST MOŽE DA ODVALI SAMO MILOGORAC! Direktor policije: Crna Gora se ne zasniva na kultu Nemanjića i Svetosavlja! NE, NEGO NA VESLIJU KLARKU I NATO!

- Đukanović je usled svog neobrazovanja doveo do toga da integriše sve protiv Srba, bez svesti da će se to tragično odraziti na budućnost Crne Gore, istakao je Raković.

Raković je naglasio da je Đukanovićeva Crna Gora okupator Republike Srbije na Kosovu i Metohiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 4 godine

Nece valjda Milo da vlada Crnom Gorom narednih 100 godina.

misa

pre 4 godine

Oni bi sa Srbijom, a ne pitaju da li bi Srbi i Srbija opet sa crnogorcima?

Miroslav

pre 4 godine

Pa lepo ti čovek kaže ostaće samo srbi i šačica milogoraca. Nego šta nego da hoćemo sa našom Srpskom braćom iz Crne Gore.

Anarhista

pre 4 godine

И те како нас се тиче; све је Српско. Од Триглава до Црног Мора.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Grli Milo Arnaute - Crnogorci samo ćute........!

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija