• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

03.10.2019

19:52

OVAJ BAŠ IMA PETLJU! Turčin je nedavno BRUTALNO PRETUKAO našu manekenku, a sada je DOŠAO U SRBIJU! Isporsio prelepu NOVOSAĐANKU! (FOTO)

Društvo

OVAJ BAŠ IMA PETLJU! Turčin je nedavno BRUTALNO PRETUKAO našu manekenku, a sada je DOŠAO U SRBIJU! Isporsio prelepu NOVOSAĐANKU! (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Tanja Dukić (24), koju je u junu ove godine zverski pretukao bivši dečko, Turčin Čagri Tortop, ponovo je u strahu! Taman što je uspela da pobedi traume koje je na nju ostavila ta noć i nastavila sa svojom karijerom, njen bivši Čagri se odlučio da dode u Srbiju, odakle objavljuje fotografi

- Došao je u Srbiju, objavljuje fotografije i dokazuje da mu niko ne može ništa. U našu zemlju dolazio samo nekoliko puta sa mnom, ništa ga drugo nije vezivalo za Srbiju. U strahu sam za svoju porodicu. On zna gde žive, a pretio je i njima. U šoku sam, on je psihopata i samo on zna šta je u njegovoj bolesnoj glavi - rekla je Tanja, koja se nada da je ovakav njegov potez samo provokacija.

Medutim, ona kaže da je za svaki slučaj upozorila svoju porodicu, posebno sestru, o svemu što se dogada.

Foto: Printscreen Instagram

- Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti sto pravim šou u njegovoj državi. A ja mu ništa ne prkosim, živim normalno, radim, ne provociram ga. Ja sam u Turskoj sedam godina, a njega sam upoznala pre tri, tako da moj boravak ovde nema veze sa njim. Javila sam sestri da ne ide u školu i da ne izlazi, ne daj bože preko nje da mi se osveti. Možda planira nekog i meni da pošalje dok je on u Srbiji, pa da izgleda da nema veze sa tim - kazala je Tanja.

- Čovek je ozbiljno bolestan i veoma inteligentan, tako da se plašim šta je sve smislio - kaže manekenka.

S druge strane, uvidom u njegov Instagram objavio je da je u Srbiji, gde je navodno verio devojku iz Novog Sada, čiju je ruku s prstenom uslikao, uz komentar "Yes, Love you" (Da, Volim te).

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Strucnjaci kazu da su psihopate veoma inteligentne, u pravu je sto nista ne prkosi i sto je totalno prekinula bilo kakvu vezu sa njim. Ali on bi verovatno hteo i da je dalje povredjuje tako da mora ona i svi njeni da se dobro paze. Neka vode racuna da ne stupaju u vezu sa nikim koji ima bilo kakve veze sa njim ili sa nekim koga ne poznaju jer moze da bude namestaljka kao sto je ona svesna. Neka je ona i njena porodoca sa srecom pa neka trazi momke tamo odakle je i ona.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17