• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

15.01.2020

21:02

BJELA MI JE NUDIO MITO, TO ĆU I DOKAZATI! Gaga Antonijević TVRDI: Mejl je autentičan, DOBIO SAM ZVANIČNE INFORMACIJE OD "Dži-mejla"!

Društvo

BJELA MI JE NUDIO MITO, TO ĆU I DOKAZATI! Gaga Antonijević TVRDI: Mejl je autentičan, DOBIO SAM ZVANIČNE INFORMACIJE OD "Dži-mejla"!

Podeli vest

Predrag Gaga Antonijević tvrdi da će dokazati da je mejl u kome mu Dragan Bjelogrlić nudi mito autentičan!

Bjela se elektronskom poštom 2016. godine obratio slavnom reditelju i predložio mu da, kao član komisije Filmskog centra Srbije, podrži film "Jesen samuraja", a da njih dvojica zatim zajedno podele profit od najmanje 100.000 evra.

ON JE JEDINI KOLEGA SA KOJIM NE RAZGOVARAM! Radoš Bajić O AFERI koja POTRESA srpsku kinematografiju: BJELOGRLIĆU, OVAJ SKANDAL NE MOŽEŠ OPRAVDATI!

"BJELOGRLIĆ IZ OČAJA BALJEZGA BUDALAŠTINE" Glumac pokušao da se izvuče posle skandalozne prepiske pa se još više upetljao! ANTONIJEVIĆ: Lažov ne treba da nastavi sa mahinacijama

S druge strane, Bjelogrlić tvrdi da je mejl falsifikovan, pa je zakazao sednicu Grupacije za kinematografiju, čiji je predsednik, da rasprave o tom slučaju.

(FOTO) ISPLIVALA ŠOKANTNA PREPISKA! Režiser Gaga Antonijević: BJELA MI JE NUDIO MITO, PA ME SAD PLJUJE!

"Pošto vidim da je prva tačka dnevnog reda takozvane grupacije Bjelogrlićevo pismo koje mi je poslao, zahtevam od vas da u tu prvu tačku uključite i moj odgovor koji sam mu slao. Takođe, uključite i zvanične informacije koje sam dobio od 'Dži-mejla', u kojima se vidi odakle i kako mi je dotični slao svoje korupcionaške i-mejlove", poslao je Antonijević dopis Grupaciji, koja će zasedati danas u 12 sati u Velikoj sali Privredne komore.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasna Simonović

pre 4 godine

Odakle nekom pravo da objavljuje privatnu prepisku....odakle nekom pravo da proglasava neciju "ponudu" izvrsnim aktom i da jos sudi...sta je ovo "moderna likvidacija" ....

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Ako je nudio mito, da li to znači da je mito i primao?

Kostadin

pre 4 godine

Glu mački šljam čuga , kao i 99 % gl um aca.

Branislav

pre 4 godine

A sta bi sa onim parama za film o Vasi Ladackom???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija