• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljković

24.02.2020

14:07

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U POŽAREVCU! Sveštenik ispred Saborne crkve gurnuo vernika koji je pri padu polomio kuk! Evo kako se sve dogodilo!

Društvo

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U POŽAREVCU! Sveštenik ispred Saborne crkve gurnuo vernika koji je pri padu polomio kuk! Evo kako se sve dogodilo!

Podeli vest

U ponedeljak ujutro, oko 8 časova, ispred porte Saborne crkve u Požarevcu požarevljanin Dragoš Korunović (59) zadobio je teške telesne povrede, kada ga je sveštenik požarevačke eparhije, poznat po nadimku Peđa, gurnuo

Usled snažnog odgurivanja Dragoš je posrnuo i svom silinom pao na kuk. Od posledice pada on je jaučući ostao da leži na betonu ispred crkve. 

Ovaj nemio događaj desio se nakon Jutarnje službe ispred Saborne crkve u Požarevcu koju je vodio episkop branučevski Ignjatije uz prisustvo desetak sveštenika ove eparhije. Prema rečima našeg izvora nesretni Dragoš došao je pred crkvu kako bi se požalio vladici na ponašanje sveštenika iz crkve u Vlaškom Dolu, koji su mu u ime te eparhije uzurpirali deo imovine.

NA POŽAREVAČKIM GROBLJIMA ZAPOČET NOVI TREND! Ova mera protiv pljačkaša grobova uskoro će se koristiti u celoj Srbiji!

- Nesretni Dragoš strpljivo je čekao da se jutarnja služba završi kako bi se obratio vladici Ignjatiju. Kada su vladika Ignjatije zajedno sa sveštenicima nakon završetka jutarnje službe izašli iz crkve, njima je prišao Dragoš želeći da izvesti vladiku o problemu koji ga muči. Krenuo je prema vladici uputivši mu molbu da ga sasluša, na šta se vladika zaustavio. Pre nego što je postavio pitanje vladici, jedan sveštenik, koga znam po nadimku Peđa, se izdvojio iz grupe sveštenika i bez ikakvog razloga snažno je gurnuo Dragoša. Ovaj se zateturao i pao na stranu. Počeo je da jauče i zapomaže od bolova. Sramotno je što mu niko nije prišao da mu pomogne. Neko se ipak setio i pozvao policiju i hitnu pomoć koja je uz malo zakašnjenje stigla na mesto nemilog događaja.

Povređeni Dragoš je kolima hitne pomoći prevežen u bolnicu, a policija je napravila uviđaj.

Foto: Informer arhiva

Vladika Ignjatije nije učestovao u incidentu

Pema rečima medecinskog osoblja iz opšte bolnice u Požarevcu Dragoš je zadobio teške telesne povede, odnosno prelom kuka. Kako smo od njih saznali pacijent će biti hitno operisan i zbog toga pozvana je rodbina i prijatelji da daju krv za neophodnu operaciju.

Požarevačka policija nam je potvrdila da se ovaj događaj desio i u cilju istrage koja se sprovodi rekli su nam da o tome ništa više ne mogu da kažu. Samo nam je rečeno da na osnovu naredbe upućene od Osnovnog tužilaštva u Požarevci policija prikuplja potrebne podatke i izjave oštećenog i svedoka, kao i osumnječenog koje će proslediti nadležnom tužilaštvu, a oni će odlučiti kako će kvalifikovati delo. Pošto se radi o teškoj telesnoj ovredi, najverovatnije, će protiv sveštenika biti podnešena krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

(HIT VIDEO/FOTO) OVAKO NEŠTO DO SADA NISTE VIDELI U SRBIJI! Čovek napravio žurku za 1. ROĐENDAN SVOG INFARKTA! Muzika trešti, ispija se piće, PARE LETE NA HARMONIKU!

Inače, kako smo saznali, povređeni Dragoš  Korunović je suprug Silvane Korunović, koja je ceo radni vek, do penzionisanja, provela u policiji radeći kao inspektor zadužen za maloletničku delikvenciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bilii

pre 4 godine

Vladika Ignjatije nije učestvovao u incidentu.Ma molim vas kakve gluposti pričate...da li se sageo "dobri i čestiti"Vladika,pa bar da pita čovjeka šta ti je jesi li povrjeđen? Nije,Toliko o njegovoj dobroti.Isti su oni i taj što ga je gurnuo i Vladika Ignjatije

Neko ko zna

pre 4 godine

Nije Midic ucestvovao ahahaaa ma vazi a to sto drzi Pedju uz svoje skute i sto ga stiti pored milion ovakvih ispada to nikom nista. Da pojasnim Pedja je pun sebe jer zna da iza njega stoji Midic i zato se ovako ponasa. Nije mu prvi put stalno tuce i psuje vernike. Isto radi Zlatko Matic.

Borko

pre 4 godine

A tek vladikin bratanac svestenik, koji tuče kolege i lomi im noseve! O tome se ćuti..

Odavno se zna

pre 4 godine

U Pozarevcu popovi tuku vernike sve uz blagoslov ekumeniste Ignjatija. Kad se otkrije Ignjatije pere ruke ne zna on nista. On samo ludake i bolesnike skuplja oko sebe i kao glavni za veronauku zaposljavao ih kod sebe i u Beogradu. Sve sto je normalno Ignjatije i njegovi manijaci su oterali iz SPC. Cak je bio dekan dok nije smenjen i gurao se za patrijarha preko DS i vaseljenskog.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17