• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2020

19:14

KORONA SE ŠIRI I BONDSTILOM! Od 90 zaraženih u Uroševcu, čak 86 su radnici američke vojne baze!

Društvo

KORONA SE ŠIRI I BONDSTILOM! Od 90 zaraženih u Uroševcu, čak 86 su radnici američke vojne baze!

Podeli vest

Poslednjih devet slučajeva zaraze koronavirusom u Uroševcu potvrđeno je u nedelju, a od ukupno 90 pozitivnih u tom gradu, 86 su radnici u Kampu Bondstil ili članovi njihovih porodica, uključujući i bebu od 10 meseci

Gradonačelnik Uroševca Agim Aljiu rekao je da su svi slučajevi koji su potvrđeni sinoć proizašli iz kontakta zaraženih, koji su pre dva dana testirani i bili pozitivni, prenosi Kosovo online pozivajući se na Gazetu ekspres.
 

(VIDEO) KORONA U SRBIJI ODNELA JOŠ 3 ŽRTVE! 312 NOVOZARAŽENIH, UKUPNO 6.630 - SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORU!

 


Aljiu je dodao da je danas 25 uzoraka ljudi koji su bili u kontaktu sa zaraženima poslato na testiranje i očekuje se da će njihovi rezultati biti objavljeni večeras.

Prema njegovim rečima, 86 slučajeva su radnici Bondstila ili njihova rodbina, a da su tri povezana sa slučajevima iz Toponice.

Još tri su slučajevi kontakta iz Toponice kod Kamenice, a za jedan izvor zaraze nije poznat i svi članovi porodice su negativni, rekao je Aljiu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17