• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2020

08:51

NEMA POTREBE DA SVAKI ČAS TRČITE DO BANKE! EVO KAKO DA NAJLAKŠE PROVERITE DA LI VAM JE UPLAĆENO 100 EVRA!

Društvo

NEMA POTREBE DA SVAKI ČAS TRČITE DO BANKE! EVO KAKO DA NAJLAKŠE PROVERITE DA LI VAM JE UPLAĆENO 100 EVRA!

Podeli vest

Isplata 100 evra pomoći države za one koji su se prijavili je počela danas, a postoji lak način da proverite da li vam je novac uplaćen.

Sve se može proveriti u dva koraka. Potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs/

Tu postoji opcija "Provera statusa prijave", gde je potrebno da ubacite svoje podatke i odmah ćete videti da li je novac na vašem računu ili ne. U pitanju je mnogo lakša opcija nego da se svakodnevno obilaze šalteri banaka.

Za jednokratnu pomoć od 100 evra za sve punoletne građane, do sada prijavilo 4 miliona i 50.000 ljudi. Poslednji rok za prijavu je 5. jun. Juče je na račune 500.000 građana isplaćena pomoć.

Iz ministarstva je rečeno da će u narednih 5 dana biti isplaćeni svi koji su se prijavili.

Ovo je prilika da pokažemo koliko je država stabilna i jaka, ova mera je potpuno opravdala očekivanja - rečeno je iz Ministarstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
1999

pre 3 godine

Da ali uplate nema pa nema za neke od nas pristojne gradjane i patriote

pennywiser

pre 3 godine

Molim vas da objavite kako izgleda poruka da je novac na našem računu,meni kaže provera: Статус једнократне помоћи за физичко лице Физичко лице је у активном статусу и очекује обраду у платном промету - датум активације: 13.5.2020 18:11:08 To znači da čračun čeka na uplata jel tako. Molim vas da mi odgovorite jel ni u poštama neznaju a po ovom vremenu treba juriti i proveravati a mnogi građani ka ja su otišli u crveno tokom vandredne situacije i računaju na taj novac za računi itd. Hvala unapred vaš verni čitalac od uvek (vašeg početka mislim ime mi se svidelo pa sam prečao sa blica na vas) Ivan. P.S. Sve najbolje u budućnosti i što više lepih vesti pozdrav redakciji i novinarima.

maravrana

pre 3 godine

Imam clana porodice koji je trenutno van zemlje, stara licna mu je istekla, predao zahtev za novu i istu ce da preuzme cim se vrati. Niko na ovlascenje ne moze u medjuvremenu da podigne dokument. Ako je uslov za isplatu licna karta, zasto da u ovom slucaju ova osoba bude ostecena?

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Srbi sta jurite i gurate se. Treba serveri da obrade 5.000.000. Racuna i provera. Strpite se ionako ce te posle u Lidl da se gurate oko mesa ko da nikad niste jeli mleveno meso. Najbolje Lidl i deleze da deli meso besplatno. Ja bi tako uradio da sam nemac vlasnik lidla 0,5 kg =20 dinara.

Dejan

pre 3 godine

Sve je to super. Jos kad bi poveli malo racuna o primanjima. Naprimer direktor i poslovodje koji su tukli preko 100 000dinara plate dobili svi u mojoj firmi . A mi koji radimo za 30 000 do 50 000 nismo jos. Ne znam kome vise treba ..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59